Τζουντ Λο: τελικά θα το πάρει το κορίτσι!;

12.01.2010
Ύστερα από πολλές περιπέτειες τελικά φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για τον Τζουντ Λο (Jude Law) και τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) να το επισημοποιήσουν το πράγμα. Ξανά...

Ύστερα από πολλές περιπέτειες τελικά φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για τον Τζουντ Λο (Jude Law) και τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) να το επισημοποιήσουν το πράγμα. Ξανά..

Το ζευγάρι, που πρόσφατα αναζωπύρωσε τον έρωτά του, έχει καταπλήξει όλους τους κοινούς φίλους και σύμφωνα με μαρτυρίες ζει την απόλυτη ευτυχία. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Τζουντ έχει έτοιμο το δαχτυλίδι. Τα υπόλοιπα είναι, απλά, θέμα χρόνου.

"Η Σιένα ήταν πάντα η μία!", λέει στενός φίλος του ζευγαριού για τον Τζουντ. "Και τώρα που ήρθε και πάλι στη ζωή του δεν θέλει να την αφήσει ποτέ να του φύγει. Ο Τζουντ σκέφτηκε πάρα πολύ τα Χριστούγεννα. Πέρασε τις διακοπές μαζί με την πρώην γυναίκα του Σέιντι και τα 3 παιδιά τους και συνειδητοποίησε πόσο σημαντική είναι για εκείνον η οικογένεια".

Οι στενοί φίλοι και οι οικογένεια της Σιένα, από την άλλη, ξεσκονίζουν τα καλά τους καπέλα(!). Μυρίζει γάμος, λένε. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να κάνει την πρόταση ο Τζουντ. Οι δυο τους δεν έχουν υπάρξει ποτέ πιο ευτυχισμένοι, αν και δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο σταρ θα περπατήσουν σ' αυτό το μονοπάτι!

Η πρώτη πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα του 2004. Τον επόμενο χρόνο όμως χώρισαν όταν έγινε γνωστό ότι ο Τζουντ είχε σχέση με την νταντά των παιδιών του. Από τότε εκείνος είναι επίσημα μόνος και αν εξαιρέσεις ακόμη ένα παιδί που του προέκυψε (!) από μια εφήμερη σχέση, δεν είχε κάτι σοβαρό στη ζωή του. Αλλά και η Σιένα δεν στάθηκε τυχερή με το άλλο φύλλο όλον αυτό τον καιρό. Ίσως βέβαια όχι τυχαία, αφού ο ένας υπήρχε πάντα στο μυαλό του άλλου.

Τελικά το περασμένο Φθινόπωρο ξαναβρέθηκαν και όπως φαίνεται, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ακούμε μάλιστα ότι μετά και την πρόσφατη απόδρασή τους στα Μπαρμπέιντος, γεφύρωσαν τις όποιες διαφορές τους και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν μπροστά. Άντε, και καλούς απογόνους. Δικούς τους αυτή τη φορά.