Καθαρό το... κούτελο της Μπρίντεϊ!

13.01.2010
Πληροφορίες που έρχονται από διάφορες πηγές καταρρίπτουν τη φήμη που υποστήριξε πρόσφατο "κίτρινο" δημοσίευμα σχετικά με απιστία του καλού της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).


Πληροφορίες που έρχονται από διάφορες πηγές καταρρίπτουν τη φήμη που υποστήριξε πρόσφατο "κίτρινο" δημοσίευμα σχετικά με απιστία του Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Όλες οι τελευταίες μαρτυρίες -συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Μιλάνα Ράμπκιν (Milana Rabkin) το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί στην εν λόγω φήμη- βεβαιώνουν ότι "όχι, ο Τζέισον δεν απάτησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) τη βραδιά της 30ής Δεκεμβρίου στο κλαμπ Roger Dom' στο Λος Άντζελες".

Όπως εξηγεί μια πηγή στο UsMagazine.com η αφορμή για τη συγκέντρωση εκείνης της βραδιάς ήταν το πάρτι γενεθλίων ενός από τα "αφεντικά του Τζέισον" στην WME. "Δούλευα παλιά για την WME και πήγα στο κλαμπ για τα γενέθλια του παλιού μου αφεντικού", λέει η 22χρονη Μιλάνα. Οσο για τον Τράγουικ: "απλά δουλεύαμε μαζί", εξηγεί.

"Του στέλναμε σενάρια", συνεχίζει η Ράμπκιν που τώρα δουλεύει για την Energy Entertainment. Το βράδυ του πάρτι, θυμάται ότι όντως πέρασαν κάποια ώρα μαζί. Εκείνη ήταν με μια φίλη της και εκείνος με έναν παντρεμένο συνάδελφό του. Συζήτησαν καθαρά επαγγελματικά για ένα σενάριο που του είχαν ήδη στείλει να διαβάσει.

Γύρω στη 1:45π.μ., η τετράδα πήγε στο ξενοδοχείο Standard. "Πεινούσαμε πολύ και ήθελα πραγματικά να συνεχίσουμε τη συζήτηση για το σενάριο με τον Τζέισον", συνεχίζει η Ράμπκιν. "Πράγματι πήγαν στο Standard", επιβεβαιώνει η πηγή. "Τα κορίτσια και ο φίλος του Τζέισον έφαγαν. Ο Τζέισον όχι. Και μάλιστα κάθισε λίγο και μετά έφυγε για το σπίτι του".

Ο Τράγουικ και η Σπίαρς, είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2009. Και σύμφωνα με κοινούς φίλους, εκείνος της συμπαραστάθηκε πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές και τη βοήθησε να σταθεί, κυριολεκτικά, στα πόδια της και μάλιστα χωρίς να της "χρυσώνει το χάπι" -σε καμία περίπτωση.