Τίλα Τεκίλα: "Δεν είπα ούτε αντίο στην Κέισι"

12.01.2010
Η Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson) κηδεύτηκε την Κυριακή, αλλά η λεσβία ερωμένη της δεν ήταν προσκεκλημένη. Και δεν της άρεσε!

Η Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson) κηδεύτηκε την Κυριακή, αλλά η λεσβία ερωμένη της δεν ήταν προσκεκλημένη. Και δεν της άρεσε!

Η προκλητική TVπερσόνα, η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με την τραγική κληρονόμο του φαρμακευτικού κολοσσού Johnson & Johnson, επιτέθηκε έντονα στην οικογένεια της καλής της ύστερα για την σκόπιμη απομάκρυνσή της από την ιδιαίτερα κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το Νιου Τζέρσεϊ.

Συγκεκριμένα είπε στο RadarOnline: "Δεν μπόρεσα να δω τη γυναίκα μου για τελευταία φορά. Να της πως αντίο. Πονάει η καρδιά μου. Κλαίω συνέχεια. Είναι απαίσιοι, κακοί άνθρωποι".

"Εντάξει", συνέχισε, "σίγουρα μια μέρα μπορώ να επισκεφτώ τον τάφο της αλλά δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να δω το πρόσωπό της ξανά, να την αποχαιρετήσω και να τη φιλήσω. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο γι' αυτό. Με κάνει να κλαίω".

Η Κέισι, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα και ενώ οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου της ακόμη ερευνούνται, η εκδοχή της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών εικάζεται ως η πιο πιθανή.

Τις τελευταίες μέρες η Τεκίλα δημιούργησε έντονα επεισόδια συμπεριλαμβανομένου και ενός με την φίλη της άτυχης Κέισι, Νίκι Χίλτον (Nicky Hilton).