Η Ονειροπαγίδα του έρωτα

11.01.2010
Σε αυτήν έπεσαν ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Σολωμού, που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Πόσο εύκολη θα είναι η συνύπαρξή τους και τι θυσίες πρέπει να κάνει το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο για να τον κερδίσει;

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Σε αυτήν έπεσαν ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Σολωμού, που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Πόσο εύκολη θα είναι η συνύπαρξή τους και τι θυσίες πρέπει να κάνει το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο για να τον κερδίσει;

Υάδες, ένας τόπος παραμυθένιος, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το κουβάρι των εξελίξεων άρχισε ήδη να ξετυλίγεται όταν η θάλασσα ξέβρασε στην αγκαλιά του Πέτρου Βαλιάνου (Γιώργος Καραμίχος) την Κατερίνα Λαδά (Μαρία Σολωμού). Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Όπως μάθαμε, όταν η Κατερίνα θα γίνει καλά, θα επιστρέψει στο σπίτι της, μόνο που τίποτα δεν θα είναι πια όπως πρώτα. Χωρίς πατέρα, άντρα και λεφτά, η μόνη λύση που βρίσκει είναι να επιστρέψει στον ξενώνα του Πέτρου, προκειμένου να εξαφανιστεί από όλους και όλα. Εκεί την περιμένει μία ακόμη δοκιμασία: ο νεαρός άντρας της βάζει τους δικούς του όρους. «Κανένας δεν μένει εδώ χωρίς να δουλεύει», της λέει και της αναθέτει τη φροντίδα του σπιτιού και των τριών παιδιών του. Και κάπως έτσι αρχίζει το μαρτύριο!

Γιώργος Καραμίχος
Ο Γιώργος Καραμίχος υποδύεται τον Πέτρο, ο οποίος έχει επιλέξει να ζει σε ένα απομονωμένο νησί, ενώ μεγαλώνει μόνος του τρία παιδιά.

Έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να ζήσεις μακριά από την πόλη;

«Ναι και φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα γίνει και άμεση προτεραιότητα της ζωής μου αυτό».

Πώς νιώθεις ως πατέρας που μεγαλώνει μόνος του τρία παιδιά, στη σειρά βέβαια;

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα όταν η δουλειά σου έχει να κάνει με τη γη και τα ζώα. Ο χρόνος δεν φτάνει. Θυμάμαι και από τον πατέρα μου, που ήταν αγρότης και είχε τρία παιδιά - αν και δεν ήταν μόνος του, είχε τη μητέρα μου - που τον βλέπαμε ελάχιστα. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια, που πρέπει να είσαι εκεί, πάνω από τα δέντρα, τα ζώα...».

Τελικά, τα αντίθετα έλκονται;

«Ναι, είναι στη φύση του ανθρώπου να συμβαίνει αυτό».

Και όλη η ζωή μας ίσως να στήνεται πάνω σε συμπτώσεις ή μοιραία γεγονότα;

«Στην ουσία η ζωή αυτό είναι, μια σειρά συμπτώσεων, που είτε είναι προδιαγεγραμμένες είτε όχι μας αφορούν άμεσα. Ίσως να τα έλκουμε αυτά τα γεγονότα, ίσως και να μας έλκουν αυτά ή απλώς έτυχε να συμβούν. Το θέμα είναι ότι εμείς μέσα από αυτά συγκροτούμε το χαρακτήρα και τη δυναμική στη ζωή μας».

Τελικά, ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα;

«Ναι, όταν βέβαια ένα κομμάτι της ψυχής σου το έχεις διατηρήσει καθαρό».

Η ταυτότητα της σειράς

  • Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα
  • Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
  • Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Καραμίχος, Μαρία Σολωμού, Τάσος Χαλκιάς, Χριστίνα Τσάφου, Πέτρος Λαγούτης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Έλενα Ασημακοπούλου. Στο ρόλο του Ξενοφώντα ο Τρύφων Καρατζάς.