Φέτος είναι η χρονιά τους

05.01.2010
Είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ! Ζουν τον έρωτά τους με τους παπαράτσι να καρακοδοκούν και σε κάποιες περιπτώσεις ένα ενσταντανέ τους κοστίζει χρυσάφι!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ! Ζουν τον έρωτά τους με τους παπαράτσι να καρακοδοκούν και σε κάποιες περιπτώσεις ένα ενσταντανέ τους κοστίζει χρυσάφι! Συμβιώνουν αρμονικά και χωρίς εντάσεις εδώ και αρκετά χρόνια, κάποιοι έχουν ήδη γίνει γονείς και κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να γίνουν λίαν συντόμως. Τι περιμένουν οι fans τους αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα; Μα πότε επιτέλους θα χορέψουν το χορό του Ησαΐα!

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου
«Θέλω να παντρευτώ τον Κρατερό», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στο ΛΟΙΠΟΝ η Κατερίνα Καραβάτου, αποδεικνύοντας ότι η σχέση της με τον πετυχημένο ηθοποιό πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Βέβαια, η πρόβα γάμου του ζευγαριού έχει ξεκινήσει από το Νοέμβριο, όποτε και το ζευγάρι ξεκίνησε να συγκατοικεί στο καινούργιο τους σπίτι στη Φιλοθέη.

Οι φήμες λένε πως ο Κρατερός έκανε την πρόταση και η Κατερίνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να εγκαταλείψει τη μεζονέτα της στην Κηφισιά. Όσο για το γάμο; Μάλλον θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι στα αγαπημένα τους Χανιά.

Έλενα Ράπτη - Γιάννης Μαρακάκης
Ήταν μια περίεργη χρονιά για τη σχέση της πανέμορφης βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας και του δυναμικού δικηγόρου που γοητεύει τα media. Στη διάρκεια της χρονιάς πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι, κάτι που δεν δίστασε εμμέσως πλην σαφώς να παραδεχθεί σε συνέντευξή της και η Έλενα λέγοντας πως στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπήρχε μια απόσταση μεταξύ τους.

Όλα αυτά μέχρι την κοινή τους εμφάνιση στο πάρτι της οικογένειας Μαρακάκη για τα 35 χρόνια στο χώρο του κοσμήματος στις αρχές Νοεμβρίου. Η Θεσσαλονικιά βουλευτίνα κοίταζε αρκετή ώρα τα δαχτυλίδια και τα μονόπετρα του κοσμηματοπωλείου, ενώ για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε μαζί με τον Γιάννη και την οικογένειά του, δίνοντας οριστικό τέλος στις φήμες που τους ήθελαν χωριστά. Τώρα έχουν φουντώσει κάποιες άλλες φήμες, που τους θέλουν να παντρεύονται μέσα στους πρώτους μήνες του 2010!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας
Τον ερχόμενο Ιούνιο ή Ιούλιο θα γίνει ο γάμος τους, όπως πρώτο αποκάλυψε πριν από δύο εβδομάδες το ΛΟΙΠΟΝ. Το ζευγάρι, που συγκατοικεί εδώ και αρκετούς μήνες, δεν κρύβει τον έρωτά του, ενώ και οι δύο δηλώνουν πλέον ανοιχτά πως σύντομα θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστεί, ενώ δεν έχουν καταλήξει οριστικά για το πού θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή. Το πιθανότερο είναι να παντρευτούν στην Άνω Πορόια του Κιλκίς απ’ όπου κατάγεται η Φαίη. Από την άλλη, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν και οι δύο, ίσως επιλέξουν τελικά να παντρευτούν στην Αθήνα. Κουμπάρος θα είναι πιθανότατα ο διευθυντής ειδήσεων του Star Σταμάτης Μαλέλης.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη
Χρόνια τώρα γράφουμε πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί πότε με πολιτικό και πότε με θρησκευτικό γάμο, όμως αυτό μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που επιμένουν πως παντρεύτηκαν με κρυφό πολιτικό γάμο λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους. Πρόσφατα η Κάτια δήλωσε πως δεν καίγεται να παντρευτεί, ενώ και ο Σάκης έχει δηλώσει πως δεν είναι στις προτεραιότητές του, καθώς με την Κάτια ζουν έτσι κι αλλιώς σαν να είναι παντρεμένοι. Αν αποφασίσουν το θρησκευτικό γάμο, δεν αποκλείεται το μυστήριο να γίνει το καλοκαίρι που μας έρχεται και θα είναι σίγουρα το κοσμικό event της χρονιάς.

Λέων Πατίτσας - Μαριέττα Χρουσαλά
Πυρετωδώς συνεχίζουν τις προετοιμασίες του γάμου τους ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά. Το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι στο Καβούρι μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Η αγγελία του γάμου έχει ήδη δημοσιευθεί, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι το εφοπλιστικό ζεύγος Νίκος Τσάκος - Σήλια Κριθαριώτη, η οποία θα ράψει και το νυφικό της λαμπερής παρουσιάστριας.

Για τη Μαριέττα δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά, όσον αφορά τα επαγγελματικά, σίγουρα όμως στα προσωπικά δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Μάλιστα, όπως και η ίδια έχει δηλώσει, το 2009 προτεραιότητα δεν είχε η τηλεόραση, αλλά οι ετοιμασίες του γάμου της.

Το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί σε εξωτικό θέρετρο του Ειρηνικού ωκεανού, ενώ θα περάσουν κάποιες μέρες και στις Οινούσσες, τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Νίκος Κριθαριώτης - Βίκυ Καγιά
Ευτυχισμένοι και αγαπημένοι όσο ποτέ άλλοτε είναι ο Νίκος Κριθαριώτης και η Βίκυ Καγιά. Το τέλος του 2009 βρίσκει τη γνωστή παρουσιάστρια καλά στα επαγγελματικά της μετά την τρικυμία που πέρασε με το κόψιμό της από τον «Πρωινό καφέ». Και τη συγκεκριμένη περίοδο ο αγαπημένος της τη στήριξε όσο κανένας άλλος. Κάποιες φήμες έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση τους, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Αντίθετα, το ζευγάρι προγραμματίζει το γάμο του κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, καθώς και οι δύο δεν θέλουν να δίνουν δημοσιότητα στη σχέση τους. Όσοι τους είδαν πρόσφατα στο φιλανθρωπικό event για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Αμυμώνη» είχαν να λένε για το πόσο ερωτευμένοι δείχνουν έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης.

Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης
Λίγο πριν από τον ερχομό του 2010 και μαζί του πρώτου τους παιδιού η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου με μοναδική μάρτυρα την αδερφή της, Ματθίλδη. Εντός του 2010 θα γίνει η βάφτιση και ο θρησκευτικός γάμος, όπου το ζευγάρι θα υποδεχθεί ανοιχτά όλους τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους του.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης
Άλλιως τα σχεδίαζαν και αλλιώς προέκυψαν. Μπορεί ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου να ήθελαν ταυτόχρονα με τη βάφτιση της μικρής Ισμήνης να κάνουν και το γάμο τους, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κυρίως του Γιάννη μετέθεσαν το γεγονός για λίγο αργότερα. Πότε; Λίγο μετά το Πάσχα, με κουμπάρα τη Ζωή Λάσκαρη. Βέβαια, στην καθημερινότητά τους δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι καθώς ζουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σαν παντρεμένοι!