Πόσο πάει το μπουκάλι;

31.12.2009
Σπέσιαλ φιάλες πάνω στα τραπέζια, πούρα Αβάνας, δεκάδες πανέρια λουλούδια και όταν το κέφι απογειώνεται, σαμπάνιες στα ημίψηλα ποτήρια, με αποτέλεσμα λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Από τον Γιάννη Πολέμη

Σπέσιαλ φιάλες πάνω στα τραπέζια, πούρα Αβάνας, δεκάδες πανέρια λουλούδια και όταν το κέφι απογειώνεται, σαμπάνιες στα ημίψηλα ποτήρια, με αποτέλεσμα λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Σκηνικό που σίγουρα θα κάνουμε αρκετά χρόνια να δούμε στις μεγάλες πίστες, καθώς η οικονομική κρίση επηρεάζει ακόμη και τα μεγαλύτερα πορτοφόλια. Άλλες χρονιές τέτοια μέρα, παρά τις διπλές χρεώσεις στα ρεζερβέ των τραπεζιών, δεν έπεφτε καρφίτσα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ... Κάνοντας ένα μικρό ρεπορτάζ, διαπιστώσαμε πως παρά το γεγονός ότι τα νυχτερινά κέντρα δεν αλλάζουν τις χρεώσεις τους σε σχέση με τις άλλες ημέρες, υπάρχουν ακόμη κενά τραπέζια. Σας παραθέτουμε τις τιμές κι εσείς αποφασίζετε...

«Αθηνών Αρένα»: Καμία αλλαγή στις τιμές για το «Fabulous Show» της Άννας Βίσση. Τιμές: 180 ευρώ η απλή φιάλη, 195 η σπέσιαλ.

«Ιερά Οδός»: Στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση. Τιμές: 80, 60 ή 50 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το πού βρίσκεται το τραπέζι.

«Rex»: 180 ευρώ η απλή φιάλη, 210 ευρώ η σπέσιαλ, για όσους θέλουν να απολαύσουν τη συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τους Onirama.

«Κέντρο Αθηνών»: 170 ευρώ η απλή φιάλη, 190 η σπέσιαλ στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

«Διογένης Studio»: 180 ευρώ η απλή και 195 ευρώ η σπέσιαλ φιάλη για όσους θέλουν να δουν από κοντά τις «Love Stories» του Αντώνη Ρέμου.

«Teatro»: 170 ευρώ η απλή και 190 η σπέσιαλ φιάλη στο δίδυμο Νίκου Κουρκούλη - Αγγελικής Ηλιάδη.

«Posidonio»: 150 ευρώ θα σας κοστίσει η απλή φιάλη και 180 η σπέσιαλ, αν θέλετε να ακούσετε τον Χρήστο Χολίδη.

«Αστέρια»: 200 ευρώ η απλή φιάλη και 220 η σπέσιαλ στο πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου.

«Fever»: 200 και 220 ευρώ αντίστοιχα η τιμή της φιάλης στη συνεργασία Γιάννη Πάριου - Νίκου Οικονομόπουλου.

«Βοτανικός»: Η συνεργασία της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Νίκου Μακρόπουλου είναι από τις πιο επιτυχημένες της χρονιάς. Τιμές: 190 ευρώ το κόστος της απλής φιάλης.

«Can-Can»: 150 ή 170 ευρώ για τη σπέσιαλ φιάλη κοστίζει το πρόγραμμα με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Αλέκο Ζαζόπουλο.

«Πλατό»: Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Καραφώτης και Χρήστος Νικολόπουλος στο μπουζούκι. Κόστος φιάλης: 170 ευρώ η απλή και 220 η σπέσιαλ.

«Frangelico»: 170 ευρώ η απλή και 190 η σπέσιαλ φιάλη στο πρόγραμμα με τον Ανδρέα Στάμο, τον Γιώργο Γιαννιά και τη Θέλξη.

«Fix»: 170 και 190 ευρώ οι τιμές στο πρόγραμμα του Σταμάτη Γονίδη.

«Vox»: 180 ευρώ η απλή και 210 η σπέσιαλ κοστίζει η φιάλη στη συνεργασία της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της Δήμητρας Γαλάνη.

«Ακτή Οδού Πειραιώς»: Για τη μουσική παράσταση των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά και Ραλίας Χρηστίδου θα πληρώσετε κάτι παραπάνω, αφού 230 ευρώ κοστίζει η απλή φιάλη και 250 η σπέσιαλ, που συνοδεύονται από πλατό τυριών.

«The S Club»: Σάκης είναι αυτός και ποιος δεν θα ήθελε να αλλάξει μαζί του τη χρονιά. Στο πλευρό του η Τάμτα. Το κόστος της απλής φιάλης είναι στα 200 και της σπέσιαλ στα 220 ευρώ.

«Fix Live»: 170 ευρώ την απλή και 190 τη σπέσιαλ φιάλη θα πληρώσουν οι Θεσσαλονικείς αν επιλέξουν να απολαύσουν τη συνεργασία του Βασίλη Καρρά με τον Διονύση Μακρή και τη Μάρω Λύτρα.

«Politia Live Clubbing»: Λίγο τσιμπημένες οι τιμές στο πρόγραμμα που ετοίμασε η Δέσποινα Βανδή με τους Goin’ Through για τους Θεσσαλονικείς. Κόστος φιάλης: 210 και 230 ευρώ.