Νέα μπλεξίματα με τον Νόμο έχει η Έιμι

22.12.2009
Καινούργια μπλεξίματα με το Νόμο έχει η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse). Η 26χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια βρέθηκε πρωταγωνίστρια σε έρευνα της αστυνομίας, μετά τον διαπληκτισμό της με θεατρικό επιχειρηματία και τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον καλλιτεχνών παντομίμας.

Μετά τον διαπληκτισμό της με θεατρικό επιχειρηματία και τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον καλλιτεχνών παντομίμας, η 26χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι πρωταγωνίστρια σε έρευνα της αστυνομίας.

Το Σάββατο το βράδυ Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) έκανε την εμφάνισή της στην παράσταση "Σταχτοπούτα", την οποία διέκοψε, αποδοκιμάζοντας τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν, ενώ λίγο αργότερα φέρεται να επιτέθηκε και σωματικά σε έναν από τους εργαζομένους στο βρετανικό θέατρο "Milton Keynes".

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Daily Mirror", η 26χρονη Έιμι σόκαρε τα παιδιά και τους γονείς που παρακολουθούσαν την παράσταση, αφού από το στόμα της έβγαιναν μόνο βρισιές που αφορούσαν στο παραμύθι, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun" οι υπεύθυνοι του θεάτρου προσπαθούσαν μάταια να την κάνουν να καθίσει κάτω!

Η προσωπική "παράσταση" της Γουάινχαουζ δεν σταμάτησε εκεί. Η Έιμι δεν δίστασε να επιτεθεί και στον υπεύθυνο του θεάτρου Ρίτσαρντ Πάουντ (Richard Pound) τον οποίο φέρεται να τράβηξε από τα μαλλιά γρονθοκοπώντας τον και κλωτσώντας τον ανάμεσα στα πόδια, προτού την σταματήσει η προσωπική της ασφάλεια.

Το ξέσμασμα της τραγουδίστριας εξόργισε τους ηθοποιούς της παράστασης ενώ από την μεριά του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του "Thames Valley" δήλωσε σχετικά με την υπόθεση:

"Γύρω στις 9:05 το βράδυ του Σαββάτου, δεχτήκαμε κλήση από το θέατρο 'Milton Keynes' που αφορούσε στον τραυματισμό ενός 27χρονου νεαρού άντρα κατόπιν επίθεσης. Δεν έγινε καμία σύλληψη αλλά η υπόθεση ερευνάται ακόμα".

Φίλος της τραγουδίστριας ανέφερε στο περιοδικό "People": "Η Έιμι ήταν καλεσμένη στην παράσταση από ένα φίλο της που πρωταγωνιστεί στο εν λόγω σόου. Δεν την συνέλαβε κανείς και η εξέταση της από την αστυνομία έχει ολοκληρωθεί".

Η Γουάινχαουζ, που αυτό τον καιρό ετοιμάζει το τρίτο προσωπικό της άλμπουμ, έχει κατηγορηθεί ξανά για βιαιοπραγία εναντίον ενός θαυμαστή της σε φιλανθρωπική εκδήλωση το 2008.

Αυτή της η συμπεριφορά θυμίζει πολύ τον παλιό κακό εαυτό της Έιμι που τελευταία είχαμε ξεχάσει, αφού η 26χρονη τραγουδίστρια είχε σταματήσει τις καταχρήσεις και σκόπευε να παντρευτεί ξανά τον πρώην σύζυγό της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder-Civil).