Η Ρις Γουίδερσπουν παράτησε το Τζέικ

21.12.2009
Μετά από σχέση τριών ετών, η διάσημη ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) παράτησε τον επίσης ηθοποιό Τζέικ Τζίλενχαλ (Jake Gyllenhaal), ραγίζοντάς του την καρδιά, όπως ανέφερε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό ?Us Weekly?.

Μετά από σχέση τριών ετών, η διάσημη ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) παράτησε τον επίσης ηθοποιό Τζέικ Τζίλενχαλ (Jake Gyllenhaal), ραγίζοντάς του την καρδιά, όπως ανέφερε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό "Us Weekly".

Άτομο από το περιβάλλον του 29χρονου Τζίλενχαλ, αποκάλυψε ότι το κάποτε χαρακτηρισμένο ως "χρυσό ζευγάρι", μάλωνε διαρκώς τους τελευταίους μήνες και ότι η σχέση έληξε μέσα από μια σειρά τηλεφωνημάτων.

Ένας άλλος φίλος του ζευγαριού τόνισε ότι δεν υπήρξε απιστία από καμία πλευρά και χώρισαν φιλικά και χωρίς κανένα μελοδραματισμό.

Το ρομάντζο ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2007 στα γυρίσματα της ταινίας "Rendition", όταν η 33χρονη σήμερα Ρις προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το διαζύγιο από τον 35χρονο ηθοποιό Ράιαν Φίλιπ (Ryan Phillippe).

Πάντως, πηγές αναφέρουν ότι το πρώτο διαζύγιο της Γουίδερσπουν αλλά και δύο παιδιά - η δεκάχρονη Άβα (Ava) και ο εξάχρονος Ντισόν (Deacon) -που είχε αποκτήσει από τον γάμο με τον Φίλιπ, αποτέλεσαν τους δύο παράγοντες χωρισμού του Τζίλενχαν με την Γουίδερσπουν.

"Εκείνη αισθάνθηκε την πίεση να κάνει ένα γάμο ακόμα, για τον οποίο δεν ήταν καθόλου έτοιμη", τονίζει έμπιστο πρόσωπο από τον κύκλο της Ρις και συμπληρώνει:

"Η Ρις ένιωθε ότι δεν μπορεί να δώσει στον Τζέικ όλα όσα ήθελε και εκείνος περίμενε τα πάντα από εκείνη".

Παρόλο που ο Τζίλενχαλ μετακόμισε στο σπίτι αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων της Γουίδερσπουν τον Ιούνιο του 2008, εκείνη ακόμα πάλευε να ξεπεράσει τις αμφιβολίες που είχε για το κατά πόσον ο Τζέικ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για μια μακροχρόνια σχέση αλλά και τον κατάλληλο πατριό για τα δύο της παιδιά.

Η Ρις φοβόταν ότι θα χάσει τα παιδιά της εξαιτίας του δεσμού με τον Τζιλενχαλ:

"Τα παιδιά και ο Τζέικ δεν επικοινωνούσαν και τόσο πολύ. Κάθε φορά που η Ρις έδινε την ενέργειά της στον Τζέικ, ένιωθε ότι αφαιρούσε κάτι από τα παιδιά. Από τη μεριά του, ο Τζίλενχαλ προσπαθούσε πολύ να τα βρει με την Άβα και τον Ντισόν αλλά η Ρις πίστευε ότι εκείνος δεν καταλάβαινε πλήρως τι συνεπάγεται όλο αυτό, αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό "UsMagazine".

Την οριστική απόφαση του χωρισμού φαίνεται πως πήρε η Γουίδερσπουν, γεγονός που ράγισε την καρδιά του ευαίσθητου Τζέικ, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο τρίτος πιο σέξι άντρας εν ζωή από τους αναγνώστες του περιοδικού "People".