Πίτερ Αντρέ, Κέιτι Πράις: Ξεκινάει ο πόλεμος

04.10.2010
Πάρτε θέση και ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί το σίριαλ που ξεκινάει εντός των επόμενων ημερών και θα παιχτεί μέσα στη δικαστική αίθουσα που θα εξετάζει την υπόθεση αντιδικίας ανάμεσα στο διάσημο πρώην ζευγάρι, αναμένεται -τουλάχιστον- καυτό!


Πάρτε θέση και ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί το σίριαλ που ξεκινάει εντός των επόμενων ημερών και θα παιχτεί μέσα στη δικαστική αίθουσα που θα εξετάζει την υπόθεση αντιδικίας ανάμεσα στο διάσημο πρώην ζευγάρι, αναμένεται -τουλάχιστον- καυτό!

Σύμφωνα με γνωρίζοντες, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) και την Κέιτι Πράις (Katie Price) δεν αποκλείεται να ξεπεράσει σε ένταση και αυτή μεταξύ του Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Sir Paul McCartney) και της Χέδερ Μιλς (Heather Mills) που είχε καταλήξει σε διακανονισμό της τάξης των £24 εκατομμυρίων (σχεδόν €28 εκατομμύρια).

Η δίκη αναμένεται καυτή, με τους δύο αντιδίκους να έχουν επιστρατεύσει εκτός από πρωτοκλασάτους δικηγόρους, ένα σωρό μάρτυρες υπεράσπισης που αν μη τι άλλο, θα βγάλουν πολλά άπλυτα στη φόρα. Ας σημειωθεί εδώ, ότι από το διαζύγιο του ζευγαριού πριν από δύο χρόνια περίπου, δεν έγινε γνωστή καμία λεπτομέρεια για τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη του 4χρονου γάμου τους.

Η μεν Τζόρνταν (Jordan) -όπως είναι επίσης γνωστή η Κέιτι- αναμένεται να έχει κοντά της του φίλους της Γκάρι Κόκεριλ (Gary Cockerill) και Φιλ Τέρνερ (Phil Turner), όπως επίσης την μητέρα της Έιμι (Amy) και την αδελφή της Σόφι (Sophie).

Ο καινούριος σύζυγος της Πράις, επαγγελματίας παλαιστής και νικητής του Celebrity Big Brother Άλεξ Ράιντ (Alex Reid), δεν αναμένεται να καταθέσει, αλλά σίγουρα θα είναι δίπλα της για συμπαράσταση.

Από την πλευρά του κυπριακής καταγωγής Πίτερ Αντρέ, θα καταθέσουν κατά πάσα πιθανότητα η μάνατζέρ του, Κλερ Πάουελ (Claire Powell) και ο αδελφός του, Μάικλ (Michael).

Στη δίκη που αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη και να κρατήσει για μία εβδομάδα, ο Αντρέ διεκδικεί αποζημίωση για σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε άρθρο περιοδικού καθώς και στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον (Graham Norton) στο BBC τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η Κέιτι άφηνε αιχμές σχετικά με την πιθανή σχέση που υπήρχε ανάμεσα στον πρώην άντρα της και την Κλερ Πάουελ, σχέση που και οι δύο αρνούνται πεισματικά.

Στο σόου του Νόρτον, και συγκεκριμένα σε ερώτηση του αν ο 27χρονος τραγουδιστής είχε σχέση με άλλη γυναίκα, η Πράις είχε πει: "Προφανώς θα ήταν η νταντά, ή η μανατζέρ του, η Κλαιρ".

Συνεχίζοντας μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος, σε συνέντευξή της σε περιοδικό είχε ισχυριστεί τα εξής: "Το πρόβλημα είναι ότι ένιωθα παντρεμένη με δύο ανθρώπους, τον Πιτ και την μάνατζέρ μας. Και ο Πίτερ ήταν σαν να ήταν παντρεμένος με δύο γυναίκες, την Κλερ και εμένα. Και αυτό, απλά με έπνιγε. Αν επρόκειτο να κατηγορήσω κάποιον για το τέλος της σχέσης μου με τον Πίτερ, τότε αυτός ο κάποιος θα ήταν σίγουρα η Κλερ.

Μετά τις δηλώσεις, αυτές, λέγεται ότι συμφώνησε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό στη δυναμική ατζέντισα, εκδίδοντας ταυτόχρονα και μία δήλωση κατά την οποία παραδεχόταν ότι οι ισχυρισμοί της ήταν αναληθείς. Αυτά και άλλα πολλά θα ακουστούν μέσα το δικαστήριο την ερχόμενη εβδομάδα και το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα χυθεί πολύ μελάνι σχετικά!

Αν κανείς υπολογίσει και την αντιδικία των πρώην συζύγων σχετικά με τον μεγαλύτερο γιο της Κέιτι, τον Χάρβεϊ (Harvey) ο οποίος είναι παραπληγικός, τότε τα πράγματα αποκτούν άλλο... ζουμί.

Ο Αντρέ, δήλωνε πάντα ότι θεωρούσε τον Χάρβεϊ δικό του παιδί και η Κέιτι το αμφισβήτησε με τον τρόπο της, υπονοώντας ότι ο πρώην άντρας δεν υπήρξε τίποτα άλλο από ένας υποκριτής και εκμεταλλευτής, αρνούμενη από τον χωρισμό τους και μετά, την κάθε είδους επαφή τους, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Αντρέ. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν δύο παιδιά μαζί, τον 4χρονο Τζούνιορ (Junior) και την 2χρονη Πρίνσες-Ταϊάμι (Princess-Tiamii).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα