Η Πάρις Χίλτον κάνει τη ζωή της ριάλιτι, πάλι!

04.10.2010
Παρά τα ασταμάτητα "τραβήγματά" της με τον νόμο, η 29χρονη κοσμική κληρονόμος της ομώνυμης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας παραμένει πολυπράγμων και αεικίνητη ως προς τις "επαγγελματικές" -θα μπορούσε να πει κανείς- ανησυχίες της.


Παρά τα ασταμάτητα "τραβήγματά" της με τον νόμο, η 29χρονη κοσμική κληρονόμος της ομώνυμης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας παραμένει πολυπράγμων και αεικίνητη ως προς τις "επαγγελματικές" -θα μπορούσε να πει κανείς- ανησυχίες της.

Έτσι, παράλληλα με τα πάρτι, το μόντελινγκ και τις σειρές ρούχων, αρωμάτων, παπουτσιών, αξεσουάρ και περιποίησης μαλλιών που υπογράφει η απλά προωθεί η ίδια, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) ετοιμάζεται να (ξανα)βγει στο γυαλί.

Όπως ανακοίνωσε ήδη το τηλεοπτικό δίκτυο "Oxygen", του οποίου το target group αφορά σε γυναίκες νεαρής ηλικίας, πρόκειται να ενσωματώσει στο πρόγραμμά του μια καινούρια εκπομπή ριάλιτι που θα παρακολουθεί βήμα βήμα τη ζωή της Πάρις στο καινούριο ξεκίνημά της.

Και για να προλάβουμε τυχόν απορία σας: Όχι... Δεν ξέρουμε τα πάντα γύρω από τη ζωή της! Υπάρχουν -σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο κανάλι- πολλά στοιχεία της καθημερινότητας της διάσημης Χίλτον που δεν γνωρίζουμε και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα "οι πραγματικές σχέσεις με τους φίλους, την οικογένεια και τους άντρες".

Στο σόου ?για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει επίσημο όνομα, ούτε προγραμματισμένη πρεμιέρα- αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), πρώην γυναίκα του ηθοποιού Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) και στενή φίλη της Πάρις, το πρώην μοντέλο του "Playboy" και νυν φωτογράφος Τζένιφερ Ροβέρο (Jennifer Rovero), όπως επίσης και η μητέρα της, Κάθι Χίλτον (Kathy Hilton).

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Πάρις στην τηλεόραση, φυσικά. Το 2003 μας συστήθηκε δυναμικά μέσα από το ριάλιτι "The Simple Life" μαζί με τη φίλη της Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) ενώ το 2008, έψαχνε μια νέα καλύτερη φίλη μέσω της σειράς του MTV "My New BFF".

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, η Πάρις είχε δηλώσει ένοχη για την υπόθεση κατοχής κοκαΐνης που είχε οδηγήσει τον περασμένο μήνα στη σύλληψή της στο Λας Βέγκας.

Η ποινή που της επεβλήθη ήταν ένας χρόνος υπό επιτήρηση, μαζί με την υποχρέωση να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης, να πληρώσει πρόστιμο 2.000 δολαρίων και να συμπληρώσει 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Όμως, λόγω αυτής της τελευταίας δικαστικής περιπέτειάς της, δεν την επιτράπηκε η είσοδος στην Ιαπωνία, όταν πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε μέχρι τη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου μαζί με την αδελφή της, Νίκι (Nickie) ώστε να συμμετάσχουν σε κολεξιόν με τα ρούχα τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα