Μάνος και Ρούσσος στη φυλακή!

24.12.2009
Χριστούγεννα στη φυλακή θα κάνουν ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και ο Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατρανίδης).

Χριστούγεννα στη φυλακή θα κάνουν ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και ο Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατρανίδης). Η... μπάλα θα πάρει και την Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη), την οποία θα συλλάβουν στο αυτοκίνητο του Ρούσσου σε τρυφερές περιπτύξεις, ενώ ο Ηλίας (Κώστας Αρζόγλου) αποφασίζει να σκοτώσει τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου)!

H εκδίκηση ολοκληρώνεται, παρόλο που ο Στέφανος έχει παραιτηθεί από αυτή, γιατί ο έρωτάς του για τη Μελίτα (Χρύσα Παπά) δεν τον αφήνει να την πληγώσει. Όμως, η μητέρα του, η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου), που κινεί πλέον τα νήματα μαζί με τον Χρήστο (Περικλής Κασσανδρινός), θα ωθήσει τα πράγματα στα άκρα. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Μάνος, ο Πέτρος Ρούσσος και η Νταίζη θα βρεθούν στης φυλακής τα σίδερα και η υπόλοιπη παρέα ανάστατη θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει.

Όπως είναι φυσικό, όλες οι υποψίες θα στραφούν στον Στέφανο. Η Μελίτα και η Εύα (Φαίη Ξυλά) θα είναι σε απόγνωση θεωρώντας τον Στέφανο ένοχο, ενώ ο Ηλίας, απελπισμένος βλέποντας το γιο του στη φυλακή, θα πάρει όπλο και θα πάει στο σπίτι του Στέφανου αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Όμως, εκεί θα δει μια φωτογραφία της Αντιγόνης με την πρώτη του αγάπη, την Όλγα, και θα τα χάσει αντικρίζοντας ζωντανή την Αντιγόνη μπροστά του. Όλα θα ανατραπούν...

Ο Μάνος και ο Ρούσσος θα αποφυλακιστούν μέχρι τη δίκη, ενώ ήδη θα έχει βγει από τη φυλακή η Νταίζη. Ο Στέφανος θα παραδώσει τον όμιλο στον Μάνο, για να εξιλεωθεί, ενώ ο Λουκάς θα του αποκαλύψει ότι τον αγόρασε με λεφτά της Εύας. Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον Δημήτρη (Στέλιος Καλαθάς), που είναι τρελά ερωτευμένος με τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) και της αποκαλύπτει ένοχα μυστικά για τον όμιλο που θα φέρουν εκπλήξεις!