Η γυναίκα του Γουντς θέλει διαζύγιο

17.12.2009
Την μισή περιουσία του Τάιγκερ Γουντς διεκδικεί η απατημένη σύζυγος του παγκόσμιου πρωταθλητή του γκόλφ που βάζει πλώρη για την αίτηση διαζυγίου.

Την μισή περιουσία του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) διεκδικεί η απατημένη σύζυγος του παγκόσμιου πρωταθλητή του γκόλφ που βάζει πλώρη για την αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με φίλους της, η Έλιν Νόρντεργκρεν (Elin Nordegren) έκλεισε ραντεβού με γνωστό δικηγόρο της Καλιφόρνια που ειδικεύεται στα επώνυμα διαζύγια.

Το 29χρονο πρώην μοντέλο από την Σουηδία -ύστερα από την αποκάλυψη των πολυάριθμων ερωμένων του συζύγου της - διεκδικεί τα μισά από τα 337,5 εκατομμύρια λίρες που έβγαλε ο αθλητής τα πέντε χρόνια που ήταν παντρεμένοι.

Χθες, η Έλιν εντοπίστηκε στην Φλόριντα χωρίς να φοράει την βέρα, ενώ η πρώτη επαφή με το δικηγόρο Σόρελ Τρόουπ (Sorrell Trope) αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Ο 82χρονος Τρόουπ ηγείται του δικηγορικού γραφείου "Trope and Trope", που στα 60 χρόνια της λειτουργία του, έχει εκπροσωπήσει διάσημα ονόματα όπως οι: Κάρι Γκραντ (Gary Grant), Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage), Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Η 29χρονη Έλιν θέλοντας να δώσει ένα ακόμη μάθημα στο σύζυγο της, σχεδιάζει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου στην Καλιφόρνια, όπου οι νόμοι για το συνεναιτικό διαζύγιο είναι πιο ευνοϊκοί και τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να αποδειχθούν άχρηστα.

"Η Έλιν μπορεί να παλέψει και να κερδίσει την μισή περιουσία του Γουντς, ακόμη και αν έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο. αυτό το έχουμε ξαναδεί να γίνεται", δήλωσε στην εφημερίδα "Τhe Mail" συνέταιρος του δημοφιλούς δικηγορικού γραφείου.

Οταν ο Τρόουπ ρωτήθηκε χθες το βράδυ από δημοσιογράφους, για το αν έχει αναλάβει το διαζύγιο του ζεύγους Γουντς, ξέφυγε διπλωματικά λέγοντας: "Όχι τώρα"!

Από τη μεριά του, ο Γουντς έχει να αποφύγει να εμφανιστεί δημόσια από τις 27 Νοεμβρίου. Από τότε, 13 γυναίκες - μεταξύ αυτών, σερβιτόρες, πορνοστάρ και μοντέλα - έχουν αποκαλύψει πως είχαν ερωτική σχέση με τον διάσημο αθλητή του γκολφ.

Χθες, ο 33χρονος Γουντς ρεζιλεύτηκε για άλλη μια φορά όταν ήρθε στο φως η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που έδωσε στις 17 Νοεμβρίου με σκοπό να προβληθεί την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αναφερόμενος στην οικογένεια του, είπε πως είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ζωή του, ενώ συνεχίζοντας τόνισε :

"Πρώτα έρχεται η οικογένεια και μετά το γκολφ. Έτσι θα είναι πάντα"!