Γκολφ τέλος για τον Τάιγκερ Γουντς!

14.12.2009
Ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του διάσημου παίκτη του γκολφ Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods ), ο ίδιος δηλώνει πως θα κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα του, αφού όλοι σχεδόν οι μέχρι πρότινος χορηγοί του τον εγκαταλείπουν και η Πρόνοια κάνει επισκέψεις στο σπίτι του.

Ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του διάσημου παίκτη του γκολφ Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods ), ο ίδιος δηλώνει πως θα κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα του, αφού ο μεγαλύτερος χορηγός του τον εγκατέλειψε και η Πρόνοια κάνει επισκέψεις στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "UsMagazine", αρμόδια στελέχη του Τμήματος Πρόνοιας Παιδιών και Οικογένειας της Φλόριντα, επισκέφτηκαν το σπίτι στο οποίο κατοικεί ο διάσημος παίκτης με τη σύζυγό του Έλιν Νόρντεγκεν (Elin Nordegren) και τα δύο τους παιδιά.

Ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή, Άντζελο Νίβες (Angelo Nieves) δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση, αλλά τόνισε ότι το αρμόδιο τμήμα Πρόνοιας είχε μια συνάντηση μαζί του:

"Βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με το εν λόγω Τμήμα Πρόνοιας. Δεν είναι σπάνιο να ζητείται η συμμετοχή και βοήθειά μας σε κάποια έρευνα. Βέβαια, δεν έχουμε καμία πληροφορία για την έρευνα που πραγματοποιούν αλλά και ούτε για το ποιόν αφορά".

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας "RadarOnline.com" ένα εξουσιοδοτημένο όχημα του Τμήματος Πρόνοιας και ακόμα ένα χωρίς διακριτικά, στάθμευσαν έξω από το σπίτι του Γουντς για τουλάχιστον μία ώρα το Σάββατο το μεσημέρι. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το εάν την ώρα της επίσκεψης, ο 33χρονος Γουντς βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, την δίχρονη Σαμ (Sam) και τον μόλις δέκα μηνών Τσάρλι (Charlie).

Εν τω μεταξύ, την περασμένη Παρασκευή, ο Γουντς ανέφερε σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα που διατηρεί, την πρόθεσή του να κάνει ένα αόριστο διάλειμμα από το γκολφ με σκοπό να σώσει το γάμο του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Γνωρίζω τη βαθιά απογοήτευση και τον πόνο που προκάλεσε η απιστία μου σε τόσους πολλούς ανθρώπους και κυρίως στη σύζυγο και τα παιδιά μου. Πρέπει να ρίξω το βάρος και την προσοχή μου στον γάμο μου και στο να γίνω καλύτερος σύζυγος, πατέρας και άνθρωπος. Ίσως, να μην καταφέρω να διορθώσω την ζημιά που προκάλεσα αλλά θα βάλω τα δυνατά μου προς το σκοπό αυτό".

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ένας - ένας οι μεγάλοι χορηγοί, εγκαταλείπουν τον μέχρι πρότινος αγαπημένο τους αθλητή. Το μεγαλύτερο πρόσφατο πλήγμα αποτελεί η διάλυση της συνεργασίας του 33χρονου Γουντς με την εταιρία "Accenture" που δραστηριοποιείται στο χώρο του μάρκετινγκ και των τεχνολογικών υπηρεσιών η οποία είχε ξεκινήσει το 2006.

Αιτία του διαζυγίου με τον 33χρονο αθλητή, αποτέλεσαν οι αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική ζωή του και η ομολογία του ότι δεν υπήρξε πιστός στη γυναίκα του. Η εταιρία έκρινε πως ο Γουντς δεν αποτελεί πλέον άξιο εκπρόσωπο της φίρμας, βάσει των συνθηκών που δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομά του τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Προηγήθηκε ένας ακόμη χορηγός, η φίρμα "Gillette" της εταιρίας "Procter & Gamble" που ναι μεν δεν έλυσε τη συνεργασία με τον διάσημο γκολφίστα, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσει τηλεοπτικά σποτ ή έντυπες διαφημίσεις με πρωταγωνιστή τον Γουντς στο άμεσο μέλλον:

"Εφόσον ο Τάιγκερ επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα και να αποσυρθεί από το προσκήνιο, θα στηρίξουμε αυτή την επιθυμία του για μυστικότητα, μειώνοντας δραστικά το ρόλο τους στις διαφημιστικές μας καμπάνιες", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας.

Στον αντίποδα βρίσκεται η μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών "Νike" που έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να συνεχίσει τη συνεργασία με τον 33χρονο Γουντς μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης:

"Ο Τάιγκερ αποτελεί συνεργάτη της Νike για περισσότερο από μια δεκαετία. Είναι ο καλύτερος παίκτης γκολφ στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στο αντικείμενό του. Αναμένουμε με αγωνία την επιστροφή του στο γκολφ. O Τάιγκερ και η οικογένειά του έχουν την πλήρη υποστήριξη της Nike", δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στο περιοδικό "UsMagazine".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουντς κερδίζει περίπου 110 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από τη συνεργασία με τους μεγάλους χορηγούς που είχε μέχρι πρότινος, στους οποίους συγκαταλέγονται εταιρίες όπως η "Nike", η "Gillette" και η "Pepsi".