Η Kέιτι Χολμς υπερασπίζεται τα τακούνια της Σούρι

01.12.2009
Η εμμονή της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) να ντύνει την 3χρονη κόρη της Σούρι (Suri) σαν μεγάλη κυρία, αφήνοντας την να φοράει ψηλοτάκουνα, έχει σχολιαστεί αρνητικά από τον τύπο. Παρόλα αυτά η κυρία Κρουζ δεν μετανιώνει που βάζει σε κίνδυνο τα πόδια της μικρής Σούρι και υπερασπίζεται την τακτική που ακολουθεί.

Η εμμονή της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) να ντύνει την 3χρονη κόρη της Σούρι (Suri) σαν μεγάλη κυρία, αφήνοντας την να φοράει ψηλοτάκουνα, έχει σχολιαστεί αρνητικά από τον τύπο.

Παρόλα αυτά η 30χρονη κυρία Κρουζ δεν μετανιώνει που βάζει σε κίνδυνο τα πόδια της μικρής Σούρι και υπερασπίζεται την τακτική που ακολουθεί.

"Όπως κάθε μικρό κοριτσάκι, έτσι και η Σούρι λατρεύει τα τακούνια. Δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό" τόνισε σε δηλώσεις της στο "Access Hollywood" η σύζυγος του Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Υπάρχουν βέβαια και οι ειδικοί που επισημαίνουν πως σε αυτή την ηλικία τα ψηλά παπούτσια επηρεάζουν την υγεία του παιδιού και μπορεί να επιφέρουν σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που βρίσκεται σε ανάπτυξη,εξαιτίας της πίεσης που ασκούν τα ψηλοτάκουνα στο παιδικό ποδαράκι.

Όμως, ούτε αυτές οι ιατρικές φοβίες φαίνεται να πτοούν τη Χολμς που επιμένει να υπερασπίζεται τον εαυτό της:

"Στην πραγματικότητα πρόκειται για παπούτσια χορού για παιδιά. Εγώ της τα βρήκα και μόλις τα είδε ξετρελάθηκε. Άλλωστε το άλλο μεγάλο πάθος της είναι ο χορός και το τραγούδι".

Ο Τομ Κρουζ δεν φαίνεται να έχει πάρει θέση στο θέμα των τακουνιών της Σούρι και τα μόνα ρούχα και παπούτσια που κριτικάρει μέχρι στιγμής, είναι αυτά της Κέιτι. Όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της η νεαρή ηθοποιός για τον 47χρονος σύζυγό της:

"Συνήθως τα εγκρίνει όλα, αλλά μερικές φορές έχει τις ενστάσεις του. Καμιά φορά, πριν βγω έξω μου λέει: 'Νομίζω ότι το φόρεμα σου είναι υπερβολικό. Φαίνεται σαν να σε φοράει"!

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η νεαρή ηθοποιός φρόντισε να μας ενημερώσει για το πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα που αποτελούν την αγαπημένη της γιορτή:

"Λατρεύω τα Χριστούγεννα και ετοιμάζω μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση στο Λος Άντζελες. Θα είναι το καλύτερο μου"!

Ελπίζουμε βέβαια πως ως τότε, ο Τομ Κρουζ να έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα στην Ισπανία, ύστερα από την ξαφνική ανατροπή που έφερε το ατύχημα με τους ταύρους που τραμάτισαν αθώους πολίτες.