Το μυστήριο ατύχημα του Τάιγκερ Γουντς

01.12.2009
Ερωτηματικά γεννά το μυστηριώδες τροχαίο ατύχημα που είχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκολφ Τάγκερ Γουντς (Tiger Woods) έξω από το σπίτι του στην Φλώριδα, την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ερωτηματικά γεννά το μυστηριώδες τροχαίο ατύχημα που είχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκολφ Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) έξω από το σπίτι στην Φλώριδα του, την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Λίγο μετά τις 2.25 π.μ. της 27ης Νοεμβρίου, ο Γουντς πήρε το αυτοκίνητο του και πατώντας δυνατά γκάζι προσπάθησε να βγει στον κεντρικό δρόμο. Όμως, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πρώτα πάνω σ΄ένα πυροσβεστικό κρουνό και στην συνέχεια να προσκρούσει σ΄ένα δέντρο!

Φυσικά, τα ερωτήματα γύρω από το μυστηριώδες ατύχημα παραμένουν αναπάντητα. Όπως το γιατί έφυγε τόσο βιαστικά από το σπίτι του εκείνη την ώρα και τι προκάλεσε το τρακάρισμα;

"Όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του ατυχήματος, βρήκε τον παίκτη του γκολφ ξαπλωμένο στο δρόμο. H γυναίκα του είχε σπάσει το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου με ένα μπαστούνι του γκολφ, καταφέρνοντας να τραβήξει τον μεγαλόσωμο αθλητή έξω", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ντάνιελ Σάιλορ (Daniel Sylor) στο περιοδικό "People".

H σύζυγος του Γούντς, Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordergren), ήταν πανικόβλητη βλέποντας τον άντρα της αναίσθητο στο έδαφος", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Ο Γουντς είχε εκδορές στο πρόσωπο, τα χείλη του ήταν σχισμένα και το στόμα γεμάτο αίμα. Το αλκοτέστ δεν έδειξε να έχει υπερβεί τα επιτρεπόμενα όρια, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν είχε προηγηθεί καυγάς του ζεύγους, οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι δεν είναι σε θέση να το γνωρίζουν.

Την Παρασκευή, δύο ανακριτές προσπάθησαν να μιλήσουν με τον Γουντς αλλά η γυναίκα τους είπε οτι κοιμόταν και αυτοί συμφώνησαν να επιστρέψουν το Σάββατο.

Το ατύχημα συνέβη δυο μέρες μετά το δημοσίευμα του "National Enquire", που ήθελε τον διάσημο παίκτη να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Ρέιτσελ Ούτσιτελ (Rachel Uchitel) - γνωστή υπάλληλο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας - την οποία μάλιστα φρόντισε να πάρει μαζί του και στην Αυστραλία, στην διάρκεια του Τουρνουά Γκολφ της Μελβούρνης.

Έξαλλη από τα κίτρινα δημοσιεύματα που αμαυρώνουν την εικόνα της, εμφανίστηκε η πέτρα του σκανδάλου, Ρέιτσελ Ούτσιτελ, η οποία έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες:

"Όλα αυτά είναι ψέματα και δεν έχω καμιά ερωτική σχέση με τον Γουντς. Αυτές οι ιστορίες ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας", δήλωσε η ξανθιά καλλονή, χωρίς να βέβαια να αρνηθεί ότι στο παρελθόν έχουν γνωριστεί.

Σύμφωνα πάντως με το "TMZ", η γυναίκα του Γουντς ζήτησε εξηγήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούν και ο καυγάς άναψε. Εκεί, ο εκνευρισμένος παίκτης του γκόλφ πήρε το αυτοκίνητο για να φύγει ενώ η γυναίκα του έτρεξε να τον προλάβει.

Πάντως, ο Γουντς αναβάλει συνεχώς τα ραντεβού με την αστυνομία, θέλοντας όπως ισχυρίστηκε να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του.

Ο μάνατζερ του παίκτη δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα περισσότερο από την ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Γουντς την Παρασκευή μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του:

"Ο Τάιγκερ Γουντς είχε ένα ελαφρύ ατύχημα έξω από το σπίτι του χθες βράδυ. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, γύρισε σπίτι και τώρα είναι μια χαρά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε και τις ευχές για περαστικά".

Ο πεθερός του Γουντς και δημοσιογράφος του Σουηδικού ραδιοφώνου Τόμας Νόρντεγκρεν (Thomas Nordegren) αρνήθηκε να σχολιάσει το ατύχημα:

"Δεν έχω μιλήσει με την κόρη μου αλλά ούτε και με τον γαμπρό μου". Σιγή ιχθύος κράτησε και η πεθερά του παίκτη Μπάρμπο Χόλμπεργκ (Barbro Holberg).

Με νωπά ακόμη τα σημάδια στο πρόσωπο - από το ατύχημα ή από τα νύχια της γυναίκα του - ο 33χρονος παίκτης του γκολφ και ένας πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο, απέσυρε την συμμετοχή του απο το τουρνουά "Chevron World Challenge" που γίνεται στην Καλιφόρνια.

Φυσικά, απέφυγε με κάθε τρόπο να αναφερθεί στο τροχαίο, που ήταν η αφορμή να ξεσπάσει θύελλα δημοσιευμάτων γαι την προσωπική του ζωή.