Τέιλορ Λότνερ: "Στο σχολείο με κορόϊδευαν"

27.11.2009
Μπορεί να είναι μόλις 17 ετών, όμως ο σέξυ λυκάνθρωπος της ταινίας "Νέα Σελήνη", Τέιλορ Λοτνερ (Τaylor Lautner) έχει ήδη κατακτήσει τις γυναικείες καρδιές, τόσο με το ρόλο του στην ταινία, όσο και με τους απίστευτους κοιλιακούς που έφτιαξε μέσα σε ένα χρόνο.

Μπορεί να είναι μόλις 17 ετών, όμως ο σέξυ λυκάνθρωπος της ταινίας "Νέα Σελήνη", Τέιλορ Λοτνερ (Τaylor Lautner) έχει ήδη κατακτήσει τις γυναικείες καρδιές, τόσο με το ρόλο του στην ταινία, όσο και με τους απίστευτους κοιλιακούς που έφτιαξε μέσα σε ένα χρόνο.

Σίγουρα σήμερα, κανείς να δεν τολμάει να τα βάλει με τον γυμνασμένο Τέιλορ, όμως πριν μερικά χρόνια ο νεαρός ηθοποιός αποτελούσε τον περίγελο του σχολείου του.

Τουλάχιστον αυτό εξομολογείται ο Τέιλορ στο νέο τεύχος του περιοδικού "Rolling Stone", τονίζοντας:

"Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου. Ίσα ίσα, που επειδή ήμουν ηθοποιός, τα παιδιά στο σχολείο με πείραζαν. Δεν ασκούσαν σωματική βία επάνω μου, αλλά με κορόιδευαν αρκετά για το τι κάνω. Έπρεπε διαρκώς να λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω να με στενοχωρήσουν τα κακόβουλα σχόλια. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω".

Όσον αφορά την πορεία του στο σινεμά και την αναγνωρισιμότητά του, ο 17χρονος Τέιλορ δηλώνει ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα έγιναν όλα.

"Κανείς δεν ήξερε, ούτε μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία της πρώτης ταινίας (Λυκόφως). Νομίζαμε ότι θα την δουν μόνο οι παθιασμένοι θαυμαστές των βιβλίων της Μέγιερ. Όλοι μας έλεγαν ότι η ταινία θα πάει καλά, αλλά κανείς από εμάς που συμμετείχαμε δεν το πίστευε. Όταν βγήκε η ταινία και είχε τεράστια επιτυχία είπα στον εαυτό μου, πού έμπλεξες!"

Στη "Νέα Σελήνη", ο Λότνερ κλέβει την παράσταση και από τον μέχρι πρότινος αγαπημένο των κοριτσιών Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Όμω,ς ο ίδιος ο Τέιλορ φαίνεται να πατάει γερά στη γη, κάτι που έδειξε και σε συνέντευξη που έδωσε στο "Today Show" του δικτύου ΝΒC.

"Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου. Ήμουν τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή", τόνισε ο Λόρεντ.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρωτά πώς κατάφερε να πάρει 13 κιλά σε μυικό όγκο μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Τέιλορ είναι ειλικρινής:

"Είχα κίνητρο. Αυτό απαιτούσε ο ρόλος και αυτό έκανα. Αν έπρεπε να χάσω κιλά πάλι, θα το έκανα χωρίς σκέψη. Με βοήθησε ιδιαίτερα τόσο ο προσωπικός μου γυμναστής, όσο και η ειδική διατροφή που ακολούθησα".

Όταν η συζήτηση πηγαίνει στα προσωπικά του και στην υποτιθέμενη σχέση του με την 19χρονη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), ο Λότνερ δεν είναι το ίδιο διαφωτιστικός:

"Μπορεί να είμαστε μαζί. Η Τέιλορ, εκτός από όμορφη, είναι έξυπνη, αστεία, χαρισματική και ένας άνθρωπος που θέλω να είμαι κοντά του. Τα πηγαίνουμε αρκετά καλά και την νιώθω κοντά μου. Όμως, η δέσμευση είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Το ίδιο και η εμπιστοσύνη"!