Η Σούζαν Μπόιλ στα όρια της κατάρρευσης

26.11.2009
Μπορεί να κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά για ακόμα μία φορά, η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) φαίνεται να λυγίζει κάτω από το βάρος της ξαφνικής δόξας.

Μπορεί να κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά για ακόμα μία φορά, η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) φαίνεται να λυγίζει κάτω από το βάρος της ξαφνικής δόξας.

Στην πρόσφατη περιοδεία που πραγματοποίησε η ταλαντούχα τραγουδίστρια - που ξεχώρισε στοσόου "Britain's Gor Talent" (Βρετανία έχεις Ταλέντο)- στην Αμερική, άρχισε να τρέμει και να ρουφάει το δάχτυλο της, όταν βρέθηκε περικυκλωμένη από θαυμαστές της στην Νέα Υόρκη.

Ταυτόχρονα, συγκινησιακά φορτισμένη ήταν και η εμφάνιση της 48χρονης Μπόιλ σε τηλεοπτικό σώου, μετά το τέλος του οποίου, ξέσπασε σε κλάματα.

Η περίεργη συμπεριφορά της, δεν άργησε να γεννήσει φήμες που την θέλουν να βρίσκεται και πάλι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης.

Άλλωστε, η επιτυχία που γνωρίζει τους τελευταίους μήνες το αστέρι που έλαμψε μέσα από το "Βρετανία έχει ταλέντο" είναι πρωτόγνωρη. Η ζωή της 48χρονης παχουλής και ασουλούπωτης Σκωτσέζας άλλαξε μέσα σε μια μέρα και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται για το αν θα αντέξει την απροσδόκητη επιτυχία.

"Όσοι την περιστοιχίζουν καταλαβαίνουν πως όταν πιέζεται γίνεται ευσυγκίνητη. Μια περιοδεία στην Αμερική θα δημιουργούσε άγχος στον καθένα", δήλωσε στην εφημερίδα "Mirror" πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Όλοι πάντως συμφωνούν ότι η Μπόιλ - που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια - δεν έδειχνε ευτυχισμένη, όταν καθόταν τρέμοντας στο "Rock center cafe" στο κέντρο "Rockefeller" της Νέα Υόρκης.

Το νέο ξέσπασμα της τραγουδίστριας συνέβη λίγα λεπτά μετά την ζωντανή της παρουσία στο τηλεοπτικό "Today Show", του NBC.

Στο βίντεο της εκπομπής, φαίνεται νευρική, το βλέμμα της είναι ανήσυχο και χαιρετώντας το κοινό κρατάει με δυσκολία τα δάκρυα της. Όταν όμως καταλαβαίνει πως η κάμερα ακόμη την ακολουθεί, αρχίζει να κάνει μερικές χορευτικές φιγούρες προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία της!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σουζαν καταρρέει. Τον περασμένο Μάιο, βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από θαυμαστές της, όταν τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του "Βρετανία έχει ταλέντο".

Στην διάρκεια των εμφανίσεων της στην Αμερική, η Σούσαν ήταν η πρώτη καλλιτέχνης που τραγούδησε για μισή ώρα στο "Τoday Show", μπροστά σε εκατοντάδες φανατικούς θαυμαστές της.

"Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Νέα Υόρκη. Και από τότε που ήρθα δουλεύω συνέχεια. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να χαζέψω τριγύρω", είπε η Μπόιλ στον οικοδεσπότη της εκπομπής Ματ Λάουερ (Matt Lauer).

To πρώτο άλμπουμ της τραγουδίστριας "I Dreamed A Dream" (Ονειρεύτηκα ένα όνειρο), σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων. Μέσα σε μια εβδομάδα κατάφερε να πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

"Όλο αυτό είναι πολύ σουρεαλιστικό. Νιώθω σα να μην συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να κρατάς τα πόδια σου στην γη. Να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα".

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από την ερμηνεία του "I Dreamed A Dream" της Σούζαν Μπόιλ στο "Today Show", καθώς και όλες τις γκριμάτσες και νευρικές της αντιδράσεις μπροστά στο πλήθος του κόσμου: