Ρέμος - Υβόννη: Καβγάς για τη Ζέτα!

04.10.2010
Το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι Αντώνη Ρέμου - Υβόννης Μπόσνιακ έγινε και η αφορμή δεν ήταν άλλη από τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά... Δευτέρα πρωί και η Υβόννη παρακολουθεί τη συνέντευξη του αγαπημένου της στον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Ωστόσο, όπως ξέρουμε, τα ελληνικά της Υβόννης δεν είναι και τόσο καλά...

Έτσι, μπορεί αρχικά να μην έδωσε σημασία στη δήλωση του Αντώνη για την πρώην του, φρόντισαν όμως να της εξηγήσουν τι ακριβώς είπε οι καλοθελητές, που την πήραν για να την ενημερώσουν σχετικά με την ατάκα «Η Ζέτα υπήρξε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».

Ως γνωστόν, το βίντεο ήταν μαγνητοσκοπημένο και ο Αντώνης ήξερε τι έχει πει στη συνέντευξη, οπότε, όταν του τηλεφώνησε η Υβόννη, ήξερε το λόγο... Μάταια ο τραγουδιστής προσπαθούσε να εξηγήσει στο μοντέλο πως χρησιμοποίησε παρελθοντικό χρόνο.

Εκείνη επέμενε πως η συγκεκριμένη δήλωση έγινε γιατί ο Αντώνης ήθελε να ρίξει και πάλι γέφυρες στη γυναίκα με την οποία στην ουσία έζησε τη μεγαλύτερη και πιο σοβαρή σχέση της ζωής του.

Το τηλέφωνο έκλεισε γρήγορα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, σ’ αυτό που ακολούθησε αρκετές ώρες μετά τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ήρεμα. Ο Αντώνης Ρέμος εξήγησε στην Υβόννη πως η Ζέτα ήταν πράγματι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του, αλλά αυτό δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τη μεταξύ τους σχέση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι τα ξαναβρήκε κι έτσι θα τους ξαναδούμε μαζί στις βραδινές τους εξόδους ερωτευμένους όσο ποτέ.