Τι δεν ξέρετε για τη Ρούλα;

07.10.2010
Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα έμειναν για την πρεμιέρα του «Big Brother» και η Ρούλα ετοιμάζεται να υποδεχθεί παίκτες και τηλεοπτικό κοινό στο σπίτι του πολυσυζητημένου ριάλιτι. Στόχος της; Να μας αποκαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά των παικτών που θα υποδεχθεί λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε στο τηλεοπτικό πλατό της Παλλήνης. Ποια είναι όμως τα δικά της μυστικά και ποιες οι καθημερινές της συνήθειες;

1. Κάθε πρωί ξυπνάει στις 8 και κάνει μία ώρα στατικό ποδήλατο.

2. Πιέστηκε πολύ για να ακολουθήσει διατροφικό πρόγραμμα πέντε γευμάτων την ημέρα, αλλά πλέον τα έχει καταφέρει.

3. Τους τελευταίους μήνες το ραντεβού της με τον Τάσο, γνωστό personal trainer των βορείων προαστίων και των celebrities, είναι στο σπίτι της κάθε βράδυ στις 22:00, αφού από το γραφείο της στην Κάντζα φεύγει στις 21:00. Κάνουν μαζί τζόκινγκ, βάρη και ασκήσεις με μηχανήματα.

4. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ χαρούμενη, καθώς δοκίμασε κάποια φορέματα από την εποχή του «Μπράβο» και της έκαναν!

5. Σιχαίνεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Αίγυπτο.

6. Αγαπάει τα κατοικίδια με μία εξαίρεση: τους παπαγάλους.

7. Στις εκπομπές ζητάει από τη μακιγιέζ της Έλενα Ψωμά «κοψίματα» στα μάγουλα αλλά και δυνατά φώτα, που ενισχύουν το συγκεκριμένο τρικ.

8. Δεν κοιμάται περισσότερες από 6 ώρες και δεν ξενυχτάει όπως παλιά. Εάν αποφασίσει να βγει το βράδυ, έχει ένα κρυφό στέκι-μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ξέρουν μόνο οι κολλητοί της φίλοι.

9. Παλιά της άρεσαν τα μπουζούκια. Κάποια στιγμή, λόγω αγοραφοβίας, τα έκοψε. Η αγοραφοβία έφυγε, δεν επέστρεψε όμως η διάθεση για τα μπουζούκια.

10. Στο διατροφικό της πρόγραμμα απαγορεύονται γλυκά, ζυμαρικά, σάλτσες, ψωμί και αναψυκτικά.

11. Στη δίαιτά της δεν επιτρέπεται ούτε το αλκοόλ, αλλά δεν τη νοιάζει καθόλου. Δεν έπινε ποτέ και μπορεί να ζαλιστεί ακόμη και με ένα ποτήρι κρασί.

12. Της αρέσει πολύ η... κοινωνική κριτική για τα διάφορα δρώμενα γύρω της.

13. Αγαπημένα της έπιπλα στο σπίτι της Κηφισιάς είναι δύο μπερζέρες. Η μία βρίσκεται στο σαλόνι και η άλλη στην κρεβατοκάμαρά της.

14. Αγαπημένα της χρώματα είναι το μαύρο και το κόκκινο και σιχαίνεται το μοβ και το κίτρινο.

15. Τα αγαπημένα της νησιά είναι η Ρόδος, από την οποία κατάγεται η μητέρα της, κυρία Αργυρώ, η Μύκονος, όπου έχει το εξοχικό της, και η Σύρος.

16. Είναι ιδιαίτερα προληπτική, πιστεύει στο κακό μάτι και γι’ αυτό φοράει πάντα φυλαχτό.

17. Δεν έχει οδηγήσει ποτέ. Έχει βέβαια αυτοκίνητο, το οποίο όμως οδηγεί ο σοφέρ της.

18. Της αρέσουν πολύ τα πομπώδη κοσμήματα από λευκόχρυσο αλλά και οι πολύτιμες πέτρες με έντονο χρώμα.

19. Μεγάλη της αδυναμία, εκτός από τη μητέρα της, είναι και ο αδερφός της, ο Θανάσης. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και η σχέση τους δεν διαταράχθηκε ποτέ.

20. Τελευταίο της μεγάλο «κόλλημα» έχει γίνει το Facebook. Αλλάζει συχνά το μότο στο status της, ενώ διαβάζει μετά μανίας τα σχόλια που γράφουν οι φίλοι της στο wall.