«Όχι, δεν χωρίζουμε»

06.12.2007
Γελάει και ξεκαρδίζεται η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη.

Γελάει και ξεκαρδίζεται η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. «Άς τους να λένε ό,τι θέλουν», μας είπε όταν την πήραμε τηλέφωνο. «Εγώ αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στο Χονγκ Κονγκ, στο πλαίσιο του δεύτερου μήνα του μέλιτος».

Δεν πρόλαβε να κλείσει μερικούς μήνες γάμου η γνωστή θεατρολόγος και έπεσαν οι κακές γλώσσες να τη φάνε, επειδή λένε πως «ο Κωνσταντίνος κυκλοφορεί μόνος του και δεν κάνουν κοινές εμφανίσεις».

Όπως ήταν φυσικό, το περιοδικό μας, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι, επικοινώνησε μαζί τους και ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει.

«Δεν ξέρω τι λένε και τι ακούγεται, γιατί τον περισσότερο καιρό λείπουμε από την Ελλάδα», μας είπε η Μαριλένα.

«Το καλοκαίρι μετά τη Μύκονο πήγαμε στο Σεν Τροπέ και μετά στο Λονδίνο σαν μια πρώτη δόση του honeymoon», τόνισε με τη χαρακτηριστική της ευφράδεια και την άψογη προφορά της.

«Τώρα βρισκόμαστε στην Άπω Ανατολή, όπου συνεχίζουμε το μήνα του μέλιτος. Πήγαμε Πεκίνο, Σαγκάη, Τόκιο και Χονγκ Κονγκ. Επιστρέφουμε μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω μια επαγγελματική υποχρέωση και σας υπόσχομαι ότι θα σας φέρω φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσετε αποκλειστικά».

Όμως, μη νομίζετε ότι Μαριλένα και Κωνσταντίνος θα μείνουν για πολύ στην Αθήνα.

«Τις γιορτές θα είμαστε στη Νέα Υόρκη και θα πεταχτούμε από εκεί στο Σεν Μπαρτς. Θα γυρίσουμε τον Ιανουάριο και τότε θα έχει ουσιαστικά τελειώσει το τρίτο και τελευταίο κομμάτι του... μήνα του μέλιτος»! Πάντα τέτοια,παιδιά!