Μήπως είναι έτοιμος να σας απατήσει;

29.11.2007
Ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας; Μάθετε ποια είναι τα 10 σημάδια που πρέπει να σας βάλουν σε υποψία πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν χωράτε να περάσετε από τις πόρτες

Από την ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας; Μάθετε ποια είναι τα 10 σημάδια που πρέπει να σας βάλουν σε υποψία πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν χωράτε να περάσετε από τις πόρτες

Οι λόγοι που οι άντρες απατούν τις συντρόφους τους είναι εκατοντάδες, αλλά τα σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά είναι σχεδόν πάντα τα ίδια. Πολλοί άντρες όταν είναι δεσμευμένοι γίνονται πιο τολμηροί και προσεγγίζουν τις γυναίκες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί έχουν πίσω τους το δίχτυ ασφαλείας μιας σχέσης, στην οποία μπορούν να επιστρέψουν μετά από μια χορταστική χυλόπιτα. Διαβάστε ποια είναι τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι πρόκειται να σας απατήσει, για να είστε έτοιμη για όλα!

1. Περνάει περισσότερο χρόνο σε κλαμπ και μπαρ, επιστρέφοντας στις παλιές συνήθειες που είχε ως εργένης. Προσπαθεί να είναι πιο γοητευτικός, αγοράζει καινούργια ρούχα σε νέο στυλ και όλα αυτά όχι για σένα!

2. Διαβάζει ροζ αγγελίες και περνάει την ώρα του σε chat για ενήλικες στο Διαδίκτυο. Αρχίζει να ψάχνει για γυναίκες που θα του χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και τις οποίες μπορεί ακόμα να εκπλήξει. Αυτές μπορεί να είναι λιγότερο ελκυστικές από εσένα, αλλά θα είναι καινούργιες!

3. Ψάχνει αλλού για διέγερση. Περνάει πολλές ώρες βλέποντας ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου ή συχνάζει σε στριπτιζάδικα.

4. Αρχίζει να αναπτύσσει θεωρίες που αποδεικνύουν ότι η μονογαμία είναι υπερτιμημένη και ανύπαρκτη, αφού «όλοι απατούν τις γυναίκες τους». Χαλαρώνοντας τον ηθικό του κώδικα, πιστεύει ότι θα δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση αν τυχόν τον πιάσεις στα πράσα.

5. Έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις με άλλες γυναίκες. Όταν το μυαλό αρχίζει να περιπλανιέται, είναι μόνο θέμα χρόνου να ακολουθήσει και το σώμα.

6. Δεν αποκαλύπτει ότι έχει σύντροφο όταν μιλάει με άλλες γυναίκες και του αρέσει να τραβάει την προσοχή τους.

7. Αναπτύσσει συναισθηματικές σχέσεις με άλλες γυναίκες και τους μιλάει συνεχώς για τα στραβά και τα ανάποδα της σχέσης του. Οι συναισθηματικές αυτές σχέσεις απέχουν μόνο ένα κλάμα και μερικά σφηνάκια τεκίλα από το να γίνουν μια κανονική σεξουαλική επαφή.

8. Ξαφνικά αρχίζει να συγχωρεί τους φίλους του που απάτησαν τις συντρόφους τους.

9. Νιώθει παγιδευμένος. Μοιάζει να αναρωτιέται πώς έμπλεξε έτσι και πιθανόν να αναζητήσει και πάλι τον αέρα της ελευθερίας.

10. Δημιουργεί αμέτρητες δικαιολογίες και ιστορίες για να πείσει τον άλλο. Γίνεται ξαφνικά καλύτερος παραμυθάς και από τον Αίσωπο. Ποτέ δεν φεύγει αν δεν έχει ήδη έτοιμο άλλοθι και λέει συνέχεια ψέματα, κρύβοντας, για παράδειγμα, ότι στην παρέα με την οποία βγήκε για καφέ ήταν και γυναίκες.

Η απιστία δεν είναι λύση
Αυτές οι ξαφνικές και σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητα, στα λόγια και στη συμπεριφορά του μπορεί να σημαίνουν ότι είναι έτοιμος να βρεθεί στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας. Μια παράλληλη σχέση, όμως, ποτέ δεν αποτελεί λύση, αντίθετα μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Κάθε σχέση που αξίζει να σωθεί μπορεί να σωθεί μέσα από την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Οι παράνομες σχέσεις, όσο και αν μας βάζουν σε πειρασμό, συνήθως γίνονται μπούμερανγκ που γυρίζει και χτυπάει ακριβώς πάνω μας. Εξάλλου, αν χαθεί η εμπιστοσύνη, δεν μπορεί ποτέ να ξανακερδηθεί πλήρως.