"Η ξαδέρφη μού πήρε τον άντρα και πήγε να με σκοτώσει"

26.10.2007
Σάλος έχει δημιουργηθεί στη μικρή κοινωνία των Στύρων από τις δηλώσεις της Λεμονιάς Αραπάκη για το ερωτικό θρίλερ που έχει συγκλονίσει όλη την Εύβοια. Πρόκειται για την απατημένη που έπιασε στα πράσα το σύζυγό της

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη μικρή κοινωνία των Στύρων από τις δηλώσεις της Λεμονιάς Αραπάκη για το ερωτικό θρίλερ που έχει συγκλονίσει όλη την Εύβοια. Πρόκειται για την απατημένη που έπιασε στα πράσα το σύζυγό της σε τρυφερές περιπτύξεις με την ξαδέρφη της, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της θέλοντας να τη σκοτώσει. Το ΛΟΙΠΟΝ αναδημοσιεύει αποσπάσματα από τη συνέντευξη-βόμβα της 32χρονης στην εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη».

Η απίστευτη ιστορία αντιζηλίας των δύο γυναικών είδε το φως της δημοσιότητας πριν από δύο εβδομάδες στον τοπικό Τύπο. Η Λεμονιά Αραπάκη, που μετά το τροχαίο κατέθεσε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 23χρονης οδηγού, σε μια συνέντευξη-ποταμό ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα και πάνω απ όλα για την ξαδέρφη της.

Γνώμη: Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι η οδηγός ήθελε να σε σκοτώσει και ότι δεν πρόκειται για λάθος;

«Η κοπέλα με είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι θα με σκοτώσει. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν μαύρο για μένα».

Είσαι σίγουρη ότι έχει ερωτικό δεσμό με τον άντρα σου;

«Καταρχήν να σας πω ότι είναι δεύτερη ξαδέρφη μου και κολλητή μου. Εγώ το είχα υποπτευθεί από κάτι κινήσεις τους, αλλά και οι δύο προσπαθούσαν να με βγάλουν τρελή. Ο άντρας μου ορκιζόταν στα παιδιά μας κι εκείνη στα κόκαλα της μάνας της ότι δεν έχουν τίποτα».

Και πώς σιγουρεύτηκες;

«Μια μέρα έρχεται ο μεγάλος μου ο γιος 4,5 χρονών και μου λέει ότι πήγαν με τον μπαμπά στο σπίτι της Μ Το παιδί μού είπε ότι οι δυο τους κλείστηκαν στο δωμάτιό της κι εκείνη άρχισε να φωνάζει αχ, αχ. Όταν το είπα στον άντρα μου, μου απάντησε ότι πήγε να της φτιάξει το κρεβάτι».

Προσπάθησες να μιλήσεις στην ίδια;

«Πολλές φορές. Ξέρεις ποια είναι η απάντησή της; Σου πήρα τον άντρα, θα σου πάρω και τα παιδιά, θα σου κλείσω το σπίτι και θα σε στείλω ή στο νεκροταφείο ή στο Δαφνί. Η κοπέλα είναι επικίνδυνη. Απειλεί να τινάξει όλο το σόι μου στον αέρα».

Πες μου λίγο για το βράδυ που έγινε το τροχαίο.

«Εγώ ήμουν σε μια βάφτιση και φεύγοντας από το κέντρο διασκέδασης πέρασα από το σπίτι της λεγάμενης. Είδα ότι δεν ήταν εκεί το αυτοκίνητό της και κατάλαβα ότι θα είχαν βγει ραντεβού με τον άντρα μου.

Πήγα σπίτι μου και ήρθε ο αδερφός μου να με πάρει να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μαζί πήρα και το μεγάλο μου γιο. Τυχαία περάσαμε έξω από το Γυμνάσιο Στύρων και τους πετύχαμε εκεί. Ήταν σκοτεινά κι εγώ κατέβηκα κάτω».

Από εκεί κι έπειτα τι συνέβη;

«Προφανώς μας είδαν και προσπάθησαν να φύγουν. Ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο να κατευθύνεται ευθεία στην καγκελόπορτα, στην οποία τράκαρε. Έτσι μπράβο, ηλίθια, λέω στην οδηγό, χάλασε το αυτοκίνητο».

Κι εκείνη;

«Έκανε όπισθεν, πήρε φόρα κι ήρθε με γκάζι προς το μέρος μου. Για να φανταστείς, έκοψε τις βέργες της καγκελόπορτας κι έπεσαν πάνω μου. Εγώ ζαλίστηκα, έπεσα στο έδαφος και το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω μου. Και να φανταστείς, όλο το σκηνικό το είδε το παιδί μου κι έχει πάθει σοκ».

Η οδηγός τελικά συνελήφθη;

«Αυτή πήγε 1.500 μέτρα πιο πέρα και τράκαρε. Μας έχει κάνει μάλιστα μήνυση ότι δήθεν ο αδερφός μου την κυνήγησε με το αυτοκίνητο και ότι ο γιος μου μόλις 4,5 χρονών την κυνήγησε με πέτρες και ότι γι αυτό τράκαρε».

«Στο σημείο αυτό να πούμε», επισημαίνει η εφημερίδα, «ότι το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου η οδηγός πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Χαλκίδας και συνελήφθη από την αστυνομία. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση. Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει, όπως φαίνεται, στις δικαστικές αίθουσες».