Η Έλλη Κοκκίνου στα "Αρίων"!

26.10.2007
Τα συγκεκριμένα μουσικά βραβεία μας έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο σε πολλές εκπλήξεις. Και απ ό,τι φαίνεται και φέτος δεν θα μείνουμε παραπονεμένοι

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Τα συγκεκριμένα μουσικά βραβεία μας έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο σε πολλές εκπλήξεις. Και απ ό,τι φαίνεται και φέτος δεν θα μείνουμε παραπονεμένοι, αφού η «βόμβα» που θα σκάσει δεν έχει να κάνει, όπως συνηθίζεται με τους απόντες, αλλά με μια παρουσία που «ανάβει» φωτιές!

Παρούσα και επίσημη προσκεκλημένη, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο Τάε κβον ντο Φαλήρου, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Έλλη Κοκκίνου, που μάλλον συμφωνεί με αυτούς που λένε ότι «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο»! Τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε όταν λίγους μήνες μετά το «βελούδινο διαζύγιο» με τη Heaven και τον Φοίβο η σέξι και ανανεωμένη Έλλη παίρνει την απόφαση και αποδέχεται την πρόταση να εμφανιστεί στα μουσικά βραβεία-κόκκινο πανί για την πρώην δισκογραφική εταιρεία της;

Όπως μας λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος της γνωστής τραγουδίστριας, «με αυτόν τον τρόπο η Έλλη θέλει να δείξει ότι υποστηρίζει το μουσικό αυτό θεσμό και αιτία της απουσίας της από τις προηγούμενες απονομές ήταν η επιθυμία της να σεβαστεί την αποχή της εταιρείας της». Είναι σαφές, λοιπόν, ότι η Έλλη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω και ειδικά σε μια εκδήλωση όπου οι μεγάλοι αστέρες της Heaven θα λάμπουν διά της απουσίας τους. Η ευκαιρία είναι μοναδική, αν υποθέσουμε ότι η τραγουδίστρια έρχεται με νέες super επιτυχίες, που θα παρουσιάσει επί σκηνής με τη γνωστή εκρηκτική της διάθεση. Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι, αν τελικά πραγματοποιηθεί το show της Έλλης γιατί πάντα υπάρχουν ματαιώσεις της τελευταίας στιγμής σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, όλοι θα μιλάνε για το «υπερθέαμα της Έλλης».

Από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί και κατ αποκλειστικότητα μάθαμε ότι θα δηλώσουν «παρών» στα «Αρίων» είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Γλυκερία, οι Goin Through, οι C-real και πολλοί άλλοι, που οι παραγωγοί των βραβείων τους κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό για να μη διαρρεύσουν.

Στους μεγάλους απόντες της βραδιάς ο Γιάννης Πλούταρχος, που από την αρχή του μουσικού θεσμού έχει δηλώσει ανοιχτά την αντίθεσή του.