Οι νέοι άρχοντες του American Idol

23.09.2010
Ύστερα από μήνες έντονης φημολογίας, τελικά χθες έγιναν τα... αποκαλυπτήρια και παρουσιάστηκε επίσημα η τριάδα των κριτών στο American Idol.


Ύστερα από μήνες έντονης φημολογίας, τελικά χθες έγιναν τα... αποκαλυπτήρια και παρουσιάστηκε επίσημα η τριάδα των κριτών στο American Idol.

Έτσι, δίπλα στον Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson), ο οποίος είναι και ο μόνος που παραμένει σταθερός ύστερα από εννέα σεζόν, θα καθίσουν η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) των Aerosmith.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο νέοι κριτές δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει το καινούριο αυτό ταξίδι τους.

Για τους παραγωγούς του δημοφιλούς τάλεντ σόου, η συγκεκριμένη τριάδα είναι το φως στην άκρη του τούνελ που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της Πόλα Αμπντούλ (Paula Abdul) μετά την όγδοη σεζόν.

Η γνωστή χορεύτρια και χορογράφος, έφυγε και η θέση της δεν καλύφθηκε από σταθερό κριτή τον περασμένο χρόνο. Αντ' αυτού, δίπλα στον Τζάκσον και τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) κάθισαν διάφοροι διάσημοι παίζοντας για λίγο αυτό τον ρόλο.
Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουμε τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και την Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Στη συνέχεια, η Ελέν ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres) υπέγραψε για δύο σεζόν, στο τέλος όμως της πρώτης αποχώρησε υποστηρίζοντας ότι το προφίλ του σόου δεν της ταίριαζε, τελικά.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλήγμα για το American Idol ήρθε όταν ο πολλά βαρύς Κάουελ ανακοίνωσε την αποχώρησή του, με σκοπό να ρίξει όλη την προσοχή του στο λανσάρισμα της αμερικανικής εκδοχής του X Factor που ετοιμάζει.

Τώρα, μετά και την επίσημη ανακοίνωση των νέων ονομάτων της κριτικής επιτροπής οι παραγωγοί του American Idol ποντάρουν σε μια πολύ ξεχωριστή επετειακή δέκατη σεζόν. Για να δούμε...

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα