Μενεγάκη: θα απαντάει με αγωγές

24.09.2010
Πιο σκληρή απέναντι στα ΜΜΕ, που δεν σεβάστηκαν την απόφασή της να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τη δημοσιότητα, εμφανίζεται η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πρεμιέρα του ανανεωμένου «Καφέ» η Ελένη εξομολογήθηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως το επόμενο βήμα μετά και το δεύτερο εξώδικο είναι πλέον οι αγωγές.

«Δεν θα επιτρέψω να αφαιρούν το οξυγόνο από τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια σε πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος. Αιτία; Η ανησυχία που δημιουργεί στα παιδιά, κυρίως στο γιο της, η παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας.

«Φύγετε και αφήστε μας ήσυχους να παίξουμε», ήταν η αντίδραση του 8χρονου γιου της Ελένης όταν είδε τις τηλεοπτικές κάμερες στο πάρκο ψυχαγωγίας, σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό. «Τα παιδιά ταράζονται και στεναχωριούνται όταν διαταράσσεται το πρόγραμμά τους. Η Ελένη προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της και κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τα καθησυχάσει», μας είπε επί λέξει στενός συνεργάτης της.

Η παρουσιάστρια είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα της Δευτέρας, όπως φάνηκε και σε πρόσφατη έξοδό της, όπου τη συνόδευε ο αδερφός της Θοδωρής. Εμφανώς ανανεωμένη η ίδια, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές μέσα από το ολοκαίνουριο στούντιο της εκπομπής της. Τα φωτεινά χρώματα κυριαρχούν και ένα τεράστιο videowall θα εξυπηρετεί και τις νέες infotainment ανάγκες της εκπομπής. Αυτή την ενημερωτική ενότητα θα εξυπηρετεί ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η Ελένη δεν πρόκειται να κάνει καμία αναφορά στην προσωπική της ζωή. Πότε θα γίνει αυτό; «Όταν αισθανθεί έτοιμη και ασφαλής», είναι η απάντηση στενού της συνεργάτη.