ΗΟΤ SΡΟΤS

27.09.2007

επιμέλεια: νικος ζαμπαρασ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Έχουν βρει τη σωστή «χημεία» στη σχέση τους και δηλώνουν έτοιμοι για να την επιβραβεύσουν. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα παιδί! Και ο Τσάρλι Σιν με την καλή του Μπρουκ Μίλερ έχουν «βάλει μπροστά» για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ευελπιστώντας ότι το παιδί θα έρθει σύντομα.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΙΚΑ

Η αγωνία για την έλευση του πελαργού είναι μεγάλη και η Χάλι Μπέρι προσπαθεί να την ξεπεράσει ψωνίζοντας! Η ηθοποιός, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει την προίκα για το νέο μέλος της οικογένειάς της και φροντίζει σε κάθε έξοδό της να «σηκώνει» τα μαγαζιά με παιδικά ρούχα. Φυσικά, η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να κουβαλάει βαριά πράγματα, αλλά γι αυτό φροντίζει η μαμά της, η οποία την ακολουθεί παντού.

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Οι υπεύθυνοι παραγωγής της νέας ταινίας του Τομ Κρουζ έπεισαν τη γερμανική κυβέρνηση να επιτρέψει γυρίσματα στο χώρο δίπλα στο υπουργείο Άμυνας, όπου έγινε η εκτέλεση του Στάουφενμπεργκ, τον οποίο υποδύεται ο διάσημος ηθοποιός, και των συνεργατών του. Οι Γερμανοί αρχικά είχαν αρνηθεί να γίνουν γυρίσματα εκεί, εξαιτίας των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Κρουζ, αλλά τελικά το τείχος των αντιρρήσεών τους έπεσε.

ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

Ο Πίτερ Φόντα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για να μοιραστεί μερικές από τις αναμνήσεις που έχει από την ταινία «Ξέγνοιαστος καβαλάρης». Με το αζημίωτο, φυσικά, διότι αυτά που θα «μοιραστεί» είναι αντικείμενα αξίας! Όπως η αμερικανική σημαία που είχε στην πλάτη το μπουφάν που φορούσε στην ταινία η τιμή της ανέρχεται περίπου στις 40.000 ευρώ, ενώ στη δημοπρασία που έχει προαναγγείλει θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα, τα οποία κράτησε εκμεταλλευόμενος τους πολλαπλούς ρόλους που είχε: παραγωγός, συγγραφέας και, φυσικά, εκ των βασικών πρωταγωνιστών. Επίσης, στην κατοχή του έχει μια σειρά από καρφίτσες που ήταν καρφιτσωμένες πάνω στο μπουφάν, αλλά και το Ρόλεξ που φορούσε στο χέρι! Το συγκεκριμένο ρολόι το πρόσεχε σαν τα μάτια του, γι αυτό και είχε χρησιμοποιήσει μια απομίμησή του σε κάποια σκηνή που έπρεπε να το πετάξει.

ΤΑ ΚΑΝΕ ΣΑΛΑΤΑ

Τα ξενύχτια και η άσωτη ζωή Προσθέστε και κάποιες επιπλέον κακές συνήθειες και έχετε το «μείγμα» εκείνο που θέτει σε κίνδυνο τη μητρότητα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς! Η 25άχρονη με τα καμώματά της δεν αποκλείεται σύντομα να βλέπει τα παιδιά της με κιάλια. Ο Κέβιν Φέντερλαϊν εκμεταλλεύεται κάθε... δωράκι της ξεπεσμένης πλέον ποπ τραγουδίστριας για να μπορέσει να πάρει την κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Και μάλλον θα το πετύχει, αφού το πρόσφατο «ξεσάλωμά» της σε κλαμπ όπου συχνάζουν λεσβίες μάλιστα, φέρεται ότι βρέθηκε πολύ κοντά με μία από αυτές, οι δηλώσεις της ότι δεν εμπιστεύεται τους άντρες και πως από εδώ και στο εξής συνοδοί της θα είναι μόνο γυναίκες, καθώς και η πληροφορία ότι είχε πάρει ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά της επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της. Η Σπίαρς, βέβαια, όταν συνειδητοποίησε την γκάφα της, προσπάθησε να «μπαλώσει» την κατάσταση, αλλά το κλίμα δύσκολα θα ανατραπεί, εκτός και αν βγουν αρνητικές οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί κατόπιν δικαστικής εντολής.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Και οι διάσημοι έχουν ψυχή και ο Κόλιν Φάρελ το απέδειξε έμπρακτα. Ο γνωστός ηθοποιός, που βρίσκεται στο Τορόντο προκειμένου να βοηθήσει στην προώθηση της νέας του ταινίας, είδε ένα νεαρό άστεγο άντρα σε μια γωνιά ενός δρόμου με κουρελιασμένα ρούχα. Η αντίδρασή του ήταν άμεση. Πήγε τον άστεγο στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο κι εκεί έδωσε μία και μόνη εντολή στους υπαλλήλους: «Να αγοράσει ό,τι θέλει». Ο άστεγος έφυγε από το εμπορικό κέντρο έχοντας αγοράσει ρούχα, παλτό, παπούτσια, αλλά και έναν υπνόσακο, αφού σπίτι του θα συνεχίσει να είναι μια κούτα σε κάποια γωνιά του Τορόντο! Η αξία των αγορών ξεπέρασε τα 1.600 ευρώ, ποσό που ο Φάρελ πλήρωσε δίχως αντιρρήσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική του κάρτα, ενώ φρόντισε να δώσει στον άστεγο και ένα ποσό για να μπορέσει να φάει.

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ

Ούτε κουβέντα δεν θέλει να ακούει η Άμι Γουάινχαουζ για μητρότητα. Η τραγουδίστρια σκέφτεται μόνο πώς θα «εκτοξεύσει» την καριέρα της και για το λόγο αυτό αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να μείνει έγκυος. Τουλάχιστον τώρα, που ετοιμάζει νέα δουλειά. Ο καλός της, βέβαια, προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα, προσφέροντάς της ένα ταξιδάκι στη Σάντα Λουτσία, αλλά η Γουάινχαουζ του το ξέκοψε βάζοντας τέλος στα όνειρά του να γίνει μπαμπάς.

Η ΣΑΚΙΡΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

Καλό το τραγούδι και η μουσική, αλλά να μην έχουμε και παιδεία; Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε η Σακίρα και γράφτηκε στο θερινό τμήμα του Πανεπιστημίου του UCLA, όπου παρακολούθησε μαθήματα με θέμα: «Εισαγωγή στο δυτικό πολιτισμό: Αρχαίοι πολιτισμοί από την προϊστορία έως το 843 μ.Χ.»! Η διάσημη τραγουδίστρια, βέβαια, φρόντισε να περάσει απαρατήρητη και ο καθηγητής που παρέδιδε τα μαθήματα κατάλαβε μόνο στις εξετάσεις ποια ήταν η μαθήτρια που συμμετείχε ενεργά στις παραδόσεις του. «Μου είπε ότι είχε έρθει από την Κολομβία, προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις της. Έμοιαζε με ένα συνηθισμένο σπουδαστή και δεν ενεργούσε ως σταρ», σχολίασε ο καθηγητής, που εντυπωσιάστηκε από τις γνώσεις της.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ

Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί, που οι φήμες την θέλουν να περιμένει παιδί. Ο γιατρός της, ωστόσο, ο δρ. Τζέισον Ρόθμπαρτ, υποστηρίζει ότι η 32άχρονη ηθοποιός δεν είναι έγκυος, παρόλο που αυτή είναι επιθυμία της. Εάν θέλει, πάντως, να την κάνει πράξη, θα πρέπει να πάρει κιλά, διότι έτσι όπως είναι τώρα υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για τη ζωή της!

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ

Πάνω απ όλα η φιλία για τη Ναόμι Κάμπελ, που γνώριζε πώς περνούσε η καλή της φίλη Κέιτ Μος με τον Πιτ Ντόχερτι. Όταν, λοιπόν, έμαθε ότι η Μος άλλαξε σύντροφο (σ.σ.: πλέον συνοδεύεται από τον τραγουδιστή Τζέιμι Χινς), «ξεσπάθωσε». «Η Μος άξιζε καλύτερον άντρα από τον Ντόχερτι, που ήταν ένας μ.ας», ήταν τα λόγια της «μαύρης γαζέλας» της μόδας.

ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΣ

Ξεκούραση εδώ και τώρα. Οι γιατροί δεν άφησαν περιθώρια στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η φωνή του οποίου έχει «σπάσει» από τις τουρνέ και τις ηχογραφήσεις. Ο κίνδυνος, ωστόσο, για μεγαλύτερη ζημιά είναι ορατός κι έτσι ο τραγουδιστής θα πρέπει για αρκετό διάστημα να απέχει από όλα. Ακόμη και από δημόσιες εμφανίσεις.