Πονάει ακόμη το δοντάκι;

03.10.2007
Αν και οι φήμες τους θέλουν χωρισμένους, φαίνεται ότι κάποια σπίθα έρωτα υπάρχει ακόμη ανάμεσά τους! Ο λόγος για τη Μαρία-Λουίζα Βούρου και τον πρώην πλέον αγαπημένο της Χρήστο Βασιλόπουλο

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Αν και οι φήμες τους θέλουν χωρισμένους, φαίνεται ότι κάποια σπίθα έρωτα υπάρχει ακόμη ανάμεσά τους! Ο λόγος για τη Μαρία-Λουίζα Βούρου και τον πρώην πλέον αγαπημένο της Χρήστο Βασιλόπουλο που είχαν μια ξαφνική συνάντηση πριν από λίγες ημέρες και η αμηχανία τους ήταν έκδηλη!

Στα εγκαίνια του κλαμπ «Βlack light», λοιπόν, στον Πειραιά εμφανίστηκε η Μαρία-Λουίζα Βούρου συνοδευόμενη μάλιστα από γοητευτικό νεαρό. Η ίδια όμως δεν περίμενε ότι η βραδιά της επεφύλασσε εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις! Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... Η Μαρία-Λουίζα καθόταν με το συνοδό της και απολάμβαναν το ποτό τους αμέριμνα, όταν την είσοδό του στο ίδιο μαγαζί έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, με τον οποίο τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες η Μαρία-Λουίζα ήταν ζευγάρι.

Οι δυο τους έζησαν ένα σύντομο, αλλά πολύ δυνατό έρωτα, που σύμφωνα με τις φήμες αποτελεί πλέον παρελθόν. Και αρχικά η εντύπωση που έδωσαν ήταν ότι δεν δίνει σημασία ο ένας στον άλλο, εκείνη όμως η μικρή λεπτομέρεια που διέφευγε από όλους ήταν πως και ο Χρήστος δεν είχε πάει μόνος του εκεί. Συνοδευόταν από μια γοητευτική νεαρή κοπέλα, την οποία άφησε έξω όταν τον ενημέρωσαν κατά την είσοδό του ότι βρισκόταν μέσα η Μαρία-Λουίζα και της ζήτησε να κάνει την είσοδό της αργότερα.

Πράγματι, η κοπέλα μπήκε λίγα λεπτά μετά. Φυσικά, τόσο ο Χρήστος όσο και η Μαρία-Λουίζα έδειχναν πολύ αμήχανοι σε αυτήν τη συνάντηση, απέφυγαν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα «γεια»!