Γιατί επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική

02.10.2007
Οι πολλές επαγγελματικές του ενασχολήσεις και οι αυξημένες οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν τον εμποδίζουν να βλέπει τους φίλους και συναδέλφους του εκτός γραφείου.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Οι πολλές επαγγελματικές του ενασχολήσεις και οι αυξημένες οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν τον εμποδίζουν να βλέπει τους φίλους και συναδέλφους του εκτός γραφείου. Κυρίως όταν οι φίλοι από τα παλιά τον χρειάζονται, όπως κι έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ειδήσεων κι εδώ και λίγες ημέρες συνιδιοκτήτης του Real FM σε μια επικοινωνία που είχε με ένα συνεργάτη του έμαθε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο γνωστός δημοσιογράφος και συνάδελφός του επί εποχής Mega Αλέξης Παπαχελάς. Τι έπαθε, όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος και ανησύχησε τον ισχυρό άντρα των ειδήσεων;

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Αλέξης Παπαχελάς διακομίστηκε εσπευσμένα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή της Πανόρμου το πρωί του Σαββάτου. Λίγο αργότερα οι εξειδικευμένοι γιατροί της κλινικής διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα οξείας μορφής και υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις, ακολουθώντας άμεσα αυστηρή φαρμακευτική αγωγή. Στο πλευρό του, φυσικά, από την πρώτη στιγμή βρισκόταν η οικογένειά του. Μερικές ώρες μετά δέχθηκε και την απρόσμενη επίσκεψη του συναδέλφου του και πολύ αγαπητού του φίλου Νίκου Χατζηνικολάου. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να εκφράσει ο γνωστός άνκορμαν λόγια εκτίμησης και συμπαράστασης στο φίλο του. «Εύχομαι να γίνεις το ταχύτερο δυνατόν καλά και να σε δούμε σύντομα ξανά στις επάλξεις», είπε ο Νίκος στον Αλέξη και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και η φιλία τους θεμελιώθηκε την περίοδο που εργάζονταν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, στο Mega. Εκείνη την περίοδο ο Νίκος Χατζηνικολάου ως διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων υπήρξε από τους πρώτους που επέμεναν για την παρουσία του Αλέξη Παπαχελά στη κλειστή δημοσιογραφική ομάδα που θα έπαιρνε τις αποφάσεις για τη ροή και την ημερήσια διάταξη των ειδήσεων.

Να ευχηθούμε περαστικά στον πολύ επιτυχημένο δημοσιογράφο!