Ενθουσιασμένος ο Μπαρδέμ με την εγκυμοσύνη της Κρουζ

20.09.2010
Λίγες μόνο μέρες μετά την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της γυναίκας του, ο 41ός ετών βραβευμένος με Όσκαρ Ισπανός ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.


Λίγες μόνο μέρες μετά την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της γυναίκας του, ο 41ός ετών βραβευμένος με Όσκαρ Ισπανός ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις τύπου τις οποίες δίνει αυτό τον καιρό ο Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) στο πλαίσιο της προώθησης της καινούριας του ταινίας "Eat, Pray, Love", η σχετική ερώτηση ήταν αναπόφευκτη.

"Είναι αλήθεια", απάντησε λακωνικά ο Μπαρδέμ όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Πενέλοπε Κρουζ (Penélope Cruz) για να συμπληρώσει αμέσως μετά: "Είμαι πολύ χαρούμενος".

Επιμένοντας όμως στη συνήθη τακτική του ίδιου και της φρέσκιας συζύγου του να κρατούν την προσωπική τους ζωή όσο πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορούν, όταν οι ερωτήσεις συνέχισαν να... πέφτουν, εκείνος απάντησε ευγενικά: "Μη με πιέζετε να πω κάτι παραπάνω".

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, η παράκλησή του δεν σταμάτησε στο παραμικρό τους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να μάθουν τα πάντα. "Έχετε διαλέξει όνομα για το μωράκι;", ρώτησε κάποιος. "Όχι, όχι ακόμη", απάντησε εκείνος.

Όταν όμως ρωτήθηκε για το "μυστικό του να συνδυάζεις καριέρα και οικογένεια" εκείνος απάντησε πως είναι πολύ νωρίς και δεν είναι σε θέση να δίνει τέτοιες συμβουλές, αλλά πολύ σύντομα θα μάθουν.

Τέλος, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε πως νιώθει ως σύμβολο του σεξ, ο σεμνός Χαβιέ απάντησε σαν να μην είχε ξανακούσει ποτέ κάτι ανάλογο: "Σύμβολο του σεξ; Εγώ; Μάλλον αστειεύεστε".

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή στις Μπαχάμες τον Ιούλιο, είχε κρατήσει τη σχέση του μακριά κρυφή για περίπου τρία χρόνια. Ο Μπαρδέμ, εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά του για την Κρουζ τον Μάιο, καθώς παραλάμβανε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ των Κανών.

"Μοιράζομαι τη χαρά αυτή με την φίλη μου, τη σύντροφό μου, την αγάπη μου. Πενέλοπε: σου χρωστάω πολλά και σε αγαπώ πολύ", είχε πει τότε, προσφέροντας ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολουθούσαν.

Η ταινία "Eat, Pray, Love", το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αναμένεται στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου. Στις 24 Σεπτεμβρίου, όμως, μπορείτε να το παρακολουθήσετε πρώτοι στο πλαίσιο του κινηματογραφικού Φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα