Η Κέλι ΜακΓκίλις του "Top Gun" παντρεύτηκε την καλή της

20.09.2010
Το 1986, η ταινία "Top Gun" έσπασε -στην κυριολεξία- τα ταμεία, με όλα τα αγόρια να θέλουν να φορέσουν το τζάκετ του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και τα κορίτσια να κάνουν τα μαλλιά τους όπως τα είχε το κορίτσι του.


Το 1986, η ταινία "Top Gun" έσπασε -στην κυριολεξία- τα ταμεία, με όλα τα αγόρια να θέλουν να φορέσουν το τζάκετ του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και τα κορίτσια να κάνουν τα μαλλιά τους όπως τα είχε το κορίτσι του. Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι (!) τρέξτε στο τέλος της είδησης και δείτε το αντίστοιχο τρέιλερ στο βίντεο.

Σήμερα, ύστερα από δύο γάμους και δύο κόρες, η Κέλι ΜακΓκίλις (Kelly McGillis) ζει την ευτυχία δίπλα σε μια γυναίκα, έναν χρόνο μόλις αφού παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι λεσβία. Την Τετάρτη μάλιστα, οι δυο τους επισημοποίησαν τη 10χρονη σχέση τους με έναν λυτό γάμο.

Η 53χρονη ΜακΓκίλις και η 42χρονη υπεύθυνη πωλήσεων Μέλανι Λέις (Melanie Leis) γνωρίστηκαν το 2000. Η Λέις δούλευε στο μπαρ εστιατορίου που άνηκε στην Κέλι και τον δεύτερο άντρα της, Φρεντ Τίλμαν (Fred Tillman) στο Κι Γουέστ της Φλόριντα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Τον Μάιο του 2009, η ηθοποιός που εκτός από το "Top Gun" έχει πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στις ταινίες "Μάρτυρας Εγκλήματος" (1985) δίπλα στον Χάρισον Φορντ (Harrisson Ford) και "Η Κατηγορούμενη" (1988) δίπλα στη Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster), μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που είχε παραχωρήσειι στη λεσβιακή ιστοσελίδα Shewired.com αποκάλυψε ότι είχε αποφασίσει να προχωρήσει πια με τη ζωή της και παραδέχτηκε ότι είναι γκέι. "Έχω ξεμπερδέψει με τους άντρες για τα καλά", τόνισε συγκεκριμένα, ενώ συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, μία προσωπική πρόκληση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα