Λίντσεϊ Λόχαν: Έχω καταστραφεί!

20.09.2010
Και εκεί που φαινόταν ότι τα πράγματα "γύρισαν" για την ταλαίπωρη -από το κεφάλι της, δηλαδή- νεαρή ηθοποιό που ησυχία δεν είχε και επί χρόνια έμπλεκε σε μπελάδες, μάλλον πάμε για... ακόμη έναν γύρο.


Και εκεί που φαινόταν ότι τα πράγματα "γύρισαν" για την ταλαίπωρη -από το κεφάλι της, δηλαδή- νεαρή ηθοποιό που ησυχία δεν είχε και επί χρόνια έμπλεκε σε μπελάδες, μάλλον πάμε για... ακόμη έναν γύρο.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στο περιοδικό "Vanity Fair" λίγες μέρες πριν από τη φυλάκισή της, αλλά δημοσιεύεται στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είχε φανεί αποφασισμένη να αφήσει οριστικά πίσω της το άσχημο παρελθόν κα να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Όμως, κάπου μάλλον στράβωσε το σχέδιό της, αφού σε μία από τις δύο υποχρεωτικές τοξικολογικές εξετάσεις του περασμένου μήνα, βγήκε θετική στην κοκαΐνη. Τώρα πια, το μόνο που μπορεί να κάνει η 24χρονη ηθοποιός, ούτε έναν μήνα μετά την αποφυλάκισή της είναι να περιμένει την... καμπάνα.

Φίλοι της Λόχαν μεταφέρουν την αγωνία της αυτές τις μέρες, καθώς η ίδια νιώθει ότι κατέστρεψε και την παραμικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι στον τρόπο που τη βλέπουν οι άλλοι.

"Κατέστρεψα την καριέρα μου", φέρεται να υποστηρίζει η Λίντσεϊ αντιμετωπίζοντας πολύ έντονο τον φόβο του να της απαγορευτεί να ταξιδέψει, πράγμα που θα σήμαινε ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας "Inferno" όπου έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πρωταγωνιστεί. Η ταινία, που πραγματεύεται τη ζωή της διάσημης πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) -γνωστής και ως "Το βαθύ Λαρύγγι"- πρόκειται να γυριστεί στη Λουιζιάνα, οπότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οι παραγωγοί της ταινίας παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το αν και κατά πόσο η πρωταγωνίστριά τους θα μπορέσει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Τους φόβους τους, μάλιστα, ενισχύει η συμπεριφορά της ίδιας της Λόχαν, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί στο Twitter της ότι κάνει ακόμη ναρκωτικά.

"Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις πράξεις μου", έγραψε η Λίντσεϊ αναγνωρίζοντας την πιθανότητα να ξαναδεί της φυλακής τα σίδερα από πολύ κοντά! "Δυστυχώς, όντως δεν τα πήγα καλά στον τελευταίο τοξικολογικό έλεγχο. Η κατάχρηση ουσιών είναι ασθένεια και δεν φεύγει απλά μέσα σε ένα βράδυ. Προσπαθώ σκληρά να το ξεπεράσω και κάνω σημαντικά βήματα προς τα μπροστά κάθε μέρα. Κάνω τεστ κάθε μέρα και προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Το συγκεκριμένο συμβάν ήταν ένα βήμα πίσω για μένα, αλλά αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου και είμαι έτοιμη να δεχτώ την κάθε συνέπεια", έγραψε συγκεκριμένα.

Η Λόχαν, που αποφυλακίστηκε στις 2 Αυγούστου αφού είχε εκτίσει ποινή 13 ημερών -έναντι των 90 που της είχε επιβληθεί στην αρχή- καθώς και 23 μέρες σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αντιμετωπίζει έντονα το ενδεχόμενο εκ νέου φυλάκισής της, μετά την ομολογούμενη παραβίαση των όρων της αναστολής της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα