Η Πάρις Χίλτον και τα... κουνέλια της

17.09.2010
Ε, ναι, λοιπόν... Το είδαμε κι αυτό! Η διάσημη για τις -υπερβολικές φορές- κοσμικότητες όσο και για τα μπλεξίματα με τον νόμο 29χρονη κληρονόμος το έχει ρίξει στην... κτηνοτροφία.


Ε, ναι, λοιπόν... Το είδαμε κι αυτό! Η διάσημη για τις -υπερβολικές φορές- κοσμικότητες όσο και για τα μπλεξίματα με τον νόμο 29χρονη κληρονόμος το έχει ρίξει στην -κτηνοτροφία.

Η αγάπη της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) για τα ζώα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Το "θέμα" της ειδικά με τα σκυλάκια τσιουάουα έχει συζητηθεί -και φωτογραφηθεί- ουκ ολίγες φορές.

Έχοντας παραδεχτεί και η ίδια την αδυναμία της σε οποιοδήποτε "τριχωτό τετράποδο", η Πάρις έχει υπό την προστασία της ένα σωρό ζωάκια τα οποία μοιράζει σε όλα τα σπίτια της ανά τον κόσμο. Εκτός από 17 -τουλάχιστον- σκυλιά, δύο γάτες, τρία κουνάβια, δύο πιθήκους, μία κατσίκα και ένα γουρουνάκι, το τελευταίο της απόκτημα είναι 20 (!) κουνέλια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Χίλτον μέσω του λογαριασμού της στο Twitter είδε τα κουνελάκια σε ένα pet shop όπου της είπαν ότι επρόκειτο να καταναλωθούν ως τροφή φιδιών. Έτσι, ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να σώσει, αγοράζοντάς τα και συμπληρώνοντας έτσι τον μικρό "ζωολογικό κήπο" της με νέα αποκτήματα. Δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία μαζί τους, την ώρα που τους έδινε το βραδινό τους σνακ.

Σε άλλη δημοσίευση στον λογαριασμό της, η διάσημη κληρονόμος που πρόσφατα συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης, έγραφε για το πόσο αγαπά τα ζώα και το πόσο ευτυχισμένη την κάνουν.

Ωστόσο, τα όσα λέει η Πάρις, δεν φαίνεται να πείθουν όλο τον κόσμο. Η γνωστή διεθνής οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA, της επιτέθηκε πρόσφατα, κατηγορώντας την ότι θέτει το "λανθασμένο" παράδειγμα καθώς συμπεριφέρεται στα ζώα ως "αναλώσιμα" όπως ακριβώς κάνει και με τους φίλους και τους αρραβωνιαστικούς της.

Και δεν το κάνουν χωρίς λόγο. Την αφορμή έχει δώσει η ίδια η Χίλτον όταν πριν από λίγο καιρό, είχε αφήσει μια από τις γατούλες της, την Πράντα στον κτηνίατρο αλλά δεν έστειλε ποτέ κανέναν για να την πάρει πίσω. Την ξέχασε! Ε, μάλλον θα είχε κάτι άλλο στο μυαλό της...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα