Η Σέριλ Κόουλ σούπερ σταρ του X Factor

17.09.2010
Τελικά, όπως φαίνεται, η 27χρονη τραγουδίστρια το είπε το "ναι" και θα ακολουθήσει τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) και στη αμερικανική έκδοση του X Factor. Και μάλιστα με το... αζημίωτο!


Τελικά, όπως φαίνεται, η 27χρονη τραγουδίστρια το είπε το "ναι" και θα ακολουθήσει τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) και στη αμερικανική έκδοση του X Factor. Και μάλιστα με το... αζημίωτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Daily Mail" η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) θα αποχωρήσει από την επιτροπή του βρετανικού τάλεντ σόου έτσι ώστε να περάσει στο αντίστοιχο των ΗΠΑ, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο. Εξάλλου, είναι γνωστή η επιθυμία της πρόσφατα διαζευγμένης τραγουδίστριας να "καλλιεργήσει" την καριέρα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πηγές κοντά στον 50χρονο αρχι-κριτή μεταφέρουν τη μετακίνηση, ως κάτι που τόσο εκείνος όσο και η Σέριλ ήθελαν από καιρό. "Το συζητούσαν μήνες τώρα, αλλά ήρθε η ώρα να πάρουν και τις αποφάσεις", αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η πρώην τραγουδίστρια των "Girls Aloud" φαίνεται ότι "χρωστάει" αρκετά στον σκληρό Κάουελ αφού ήταν η αρχική πρότασή του για τη θέση του κριτή πριν από δύο χρόνια που τη διαχώρισε από τα υπόλοιπα κορίτσια του γκρουπ δίνοντας ταυτόχρονα ώθηση στη σόλο καριέρα της, η οποία όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και στο Χόλιγουντ.

Και αν θέλουμε να πιάσουμε και τα οικονομικά, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξουμε. Η Σέριλ, της οποίας η περιουσία υπολογίζεται γύρω στα £10 εκατομμύρια (περίπου €12 εκατομμύρια), θα κερδίσει £1,5 εκατομμύρια (σχεδόν €1,8 εκατομμύρια) από το φετινό παιχνίδι ενώ υπολογίζεται ότι θα πάρει τα διπλάσια για το αμερικανικό σόου, λόγω του μεγαλύτερου προϋπολογισμού που θα υπάρχει εκεί.

Και ενώ το "αντίπαλον δέος" του X Factor, το American Idol έχει, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα "κλείσει" την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) για τη βασική θέση της κριτικής επιτροπής του, ο Κάουλ λέγεται ότι έχει καταλήξει στη Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) την τραγουδίστρια των "Pussycat dolls" ως την τελευταία της βασικής τριάδας των κριτών.

Η Σέρζινγκερ, η οποία παρεμπιπτόντως κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό "Dancing with the stars" χορεύοντας με τον Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough), νυν αγαπημένο της Σέριλ Κόουλ, είχε αντικαταστήσει για λίγο καιρό την τραγουδίστρια όσο εκείνη ανάρρωνε από την ελονοσία που την ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό. Ο Κάουελ εντυπωσιάστηκε από την απόδοσή της και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία.

Όσο για τις εξελίξεις στο φετινό X Factor, μετά τις μπουνιές που παίχτηκαν στα προκαταρκτικά, οι ακροάσεις βρίσκονται στο σημείο όπου ο κάθε κριτής επιλέγει τους υποψηφίους της ομάδας του και αποσύρεται σε συγκεκριμένο χώρο προετοιμάζοντάς τους για την τελική φάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Σέριλ ζήτησε από τους παραγωγούς να έρθει στην ομάδα της ο Ντέρεκ. Αντ' αυτού όμως, τη θέση κατέλαβε με... συνοπτικές διαδικασίες ο τραγουδιστής των Black Eyed Peas, Γουίλ.ι.αμ. (Will.i.am). Η συνέχεια στις οθόνες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα