Ο Τζορτζ Μάικλ δέχτηκε επίσκεψη από τον αγαπημένο του

17.09.2010
Την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν πριν από δύο μέρες όταν βγαίνοντας από το δικαστήριο που μόλις είχε καταδικάσει τον καλό του σε οκτώ εβδομάδες φυλάκιση, δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του.


Την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν πριν από δύο μέρες όταν βγαίνοντας από το δικαστήριο που μόλις είχε καταδικάσει τον καλό του σε οκτώ εβδομάδες φυλάκιση, δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του.

Σήμερα, ο Κένι Γκος (Kenny Goss) εμφανίστηκε φανερά πιο ευδιάθετος -μέχρι που χαμογελούσε κιόλας- αλλά είχε λόγο σοβαρό! Αφού του δόθηκε η σχετική άδεια, μπήκε στη φυλακή και είδε από κοντά τον Τζορτζ Μάικλ (George Michael).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ένας πρώην κατάδικος που αποφυλακίστηκε μία μέρα μετά τον εγκλεισμό του 47χρονου ποπ σταρ, ο Μάικλ είχε τηλεφωνήσει στον σύντροφό του χθες -αφού αυτή ήταν η μόνη επικοινωνία που του επιτρεπόταν το πρώτο 24ωρο- και μάλιστα από τα κοινόχρηστο τηλέφωνο του ορόφου. Η συγκίνηση του Γιώργου Κυριάκου Παναγιώτου -όπως είναι το πραγματικό όνομα του ελληνοκυπριακής καταγωγής διάσημου τραγουδιστή- ήταν έκδηλη καθώς μιλούσε ψιθυριστά στο τηλέφωνο, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Γκος, στον οποίο ανήκει κατά το ήμισυ το £5 εκατομμυρίων (σχεδόν €6 εκατομμυρίων) σπίτι στο Χαϊγκέιτ του Βόρειου Λονδίνου όπου ζει το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, πέρασε αρκετή ώρα μαζί με τον σύντροφό του και έφυγε με σαφώς καλύτερη διάθεση.

Ο Τζορτζ Μάικλ, που καταδικάστηκε για οδήγησης υπό την επήρεια και κατοχή ναρκωτικών, κρατείται από την ώρα που μπήκε στη φυλακή σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας μαζί με παιδεραστές και βιαστές, όμως αποκλεισμένος σε δικό του κελί, για την προσωπική του ασφάλεια.

"Γενικά, δεν νομίζω ότι θα έχει προβλήματα μέσα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι που έχουν έναν διάσημο ανάμεσά τους", υποστηρίζει ένας για λίγες ώρες "συνάδελφος" του Τζορτζ Μάικλ, ενώ περιέγραψε δύο περιστατικά κατά τα οποία όλοι οι υπόλοιποι έγκλειστοι ζητωκραύγαζαν με το όνομά του, ζητώντας να πάει κοντά τους. Οι περισσότεροι, μάλιστα τραγουδούσαν και αποσπάσματα από την επιτυχία του "Freedom".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του από το μουσικό ντουέτο "Wham", θα εκτίσει μόνο τις τέσσερις από τις οκτώ εβδομάδες της συνολικής ποινής που του επιβλήθηκε, ενώ δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα στις αμέσως επόμενες μέρες.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε το τραγούδι "Wake me up before you go go", μία από τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες του 1984 -και όχι μόνο- από τους "Wham", δηλαδή τον Τζορτζ Μάικλ και τον Άντριου Ρίτζλεϊ (Andrew Ridgeley).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα