Η γαμήλια κοσμοθεωρία της

07.09.2007
Ήταν ο πιο low profile από τους λαμπερούς γάμους του καλοκαιριού. Μόλις προχθές το βράδυ φάγαμε κουφέτα και ρίξαμε ρύζι στο γάμο της Έλλης Κοκκίνου και του καλού της Παναγιώτη Βασιλειάδη

Aπό τον Δημήτρη Μαυρίδη

Εδώ και τρεις μήνες η Έλλη έτρεχε και δεν έφτανε προκειμένου να τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες για να είναι όλα τέλεια την ημέρα του γάμου της. Κι ενώ είχε ήδη αρχίσει να γίνεται talk of the town το τι θα φορέσουν οι επώνυμες καλεσμένες, τα είδαμε και τα μάθαμε όλα το βράδυ της περασμένης Τρίτης, που βρεθήκαμε στο μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κλαμπ «Ιsland» στη Βάρκιζα, όπου Έλλη και Παναγιώτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έπειτα από εφτά χρόνια σχέσης.

Η τραγουδίστρια από νωρίς είχε διευκρινίσει ότι επιθυμία της ήταν ο γάμος της να μην είναι πολύ ανοιχτός, παρά το γεγονός ότι οι κουμπάροι τους ανήκουν στο δημοσιογραφικό χώρο. Πρόκειται για τον Παύλο Σταματόπουλο και την κ. Χριστοπούλου. Βέβαια, η Έλλη κατά την είσοδό της στο χώρο δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους, που την περίμεναν με αγωνία για να απαθανατίσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η νύφη ήρθε στην ώρα της, στις 8 παρά τέταρτο, και απέφυγε να στήσει το γαμπρό. Φορούσε ένα πολύ κομψό νυφικό της Vera Wang με κόψιμο αμπίρ για να κρύβει την... κατάστασή της, αφού διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο και φορούσε ένα μακρύ πέπλο που άφηνε ακάλυπτο το πρόσωπό της. Η Έλλη ακτινοβολούσε και φαινόταν πολύ ευτυχισμένη. Αργότερα στη δεξίωση έβγαλε το πέπλο και στόλισε τα μαλλιά της με λουλούδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε για τη γαμήλια δεξίωση, ήταν glamorous, με πολύ αυστηρή guest list, ώστε να μη βρεθεί κάποιος ανεπιθύμητος στο χώρο, ενώ το παραλιακό κλαμπ ήταν πολύ όμορφα στολισμένο και ο μπουφές πρόσφερε όλα τα καλούδια σε αφθονία. Ηχηρές παρουσίες και απουσίες συζητήθηκαν σε όλα τα κοσμικά πηγαδάκια, φυσικά, μετά το νιόπαντρο ζευγάρι, που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Ένα γεγονός που συζητήθηκε έντονα ήταν ότι από τους 250 καλεσμένους το «παρών» έδωσαν περίπου 60.

Από τους μεγάλους απόντες ο Φοίβος, ο μουσικοσυνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών της Έλλης και επί πολλά χρόνια συνεργάτης της, με τον οποίο η τραγουδίστρια, αφότου αποχώρησε από τη Heaven, δήλωσε πως δεν έχει καμία επικοινωνία. Άλλωστε, η ίδια το είχε πει και σε συνέντευξή της πως δεν υπήρχε περίπτωση να καλέσει τόσο τον Φοίβο όσο και τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος στο δικό του γάμο πριν από ένα μήνα δεν την είχε καλέσει, «για να μη φέρει σε δύσκολη θέση τον Φοίβο».

Οι τυχεροί που έλαβαν το πολύ όμορφο ομολογουμένως προσκλητήριο γάμου και παρευρέθηκαν στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της Έλλης ήταν ο Σέρρος Μύρτας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που κατέφθασαν χωρίς την καινούργια τους Lamborghini, ενώ η Νατάσα εντυπωσίασε με το καινούργιο της look αλά Βικτόρια Μπέκαμ. Είδαμε επίσης τη Νίκη Κάρτσωνα, την Εύη Δρούτσα, τον Διονύση Μακρή και το μαέστρο της Δέσποινας Βανδή, τον Τόνι Κονταξάκη.

Ο γάμος σε αριθμούς

  • Η νύφη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
  • Οι καλεσμένοι στην τελετή και τη δεξίωση ήταν αυστηρά επιλεγμένοι και δεν ξεπερνούσαν τα 250 άτομα.
  • Το νυφικό που επέλεξε η νιόπαντρη Έλλη είναι μοναδική δημιουργία της Vera Wang και η αξία του αγγίζει τα 30.000 ευρώ.