Ξεφάντωμα στην Τζια μόνο για άντρες

06.09.2007
Πριν από μία εβδομάδα έδεσαν με πολυτελές σκάφος φιλικού ζευγαριού στο μικρό και απόμερο κόλπο του Βουρκαρίου στο όμορφο νησί της Τζιας. Με πρωινά μπάνια σε ανεξερεύνητες παραλίες
Πριν από μία εβδομάδα έδεσαν με πολυτελές σκάφος φιλικού ζευγαριού στο μικρό και απόμερο κόλπο του Βουρκαρίου στο όμορφο νησί της Τζιας. Με πρωινά μπάνια σε ανεξερεύνητες παραλίες, όπως τα Ξύλα και η Πλάκα, και ραντεβού το μεσημέρι για αστακομακαρονάδες, σίγουρα η πριγκιπική παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο γοητευτικός πρίγκιπας Νικόλαος υπέγραψε μέχρι και αυτόγραφα που του ζητούσαν επίμονα νεαρές θαυμάστριές του. Ο ίδιος ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης και την ηρεμία του νησιού. Άλλωστε, όποτε ήθελε να διασκεδάσει και να το ρίξει έξω, πήγαινε στο νυχτερινό στέκι «Βινύλιο», όπου εκεί... έκανε ζημιά. Τι είδους ζημιά θα αναρωτιέστε... Όχι, δεν έσπασε πιάτα, ούτε πέταξε γαρίφαλα με το φίλο του που τον συνόδευε. «Ήταν καθαρά μια βραδιά για άντρες, με διασκέδαση και πολλές... χρυσές σαμπάνιες», μας είπε άνθρωπος που βρισκόταν στο μαγαζί και είδε το νεαρό πρίγκιπα να ζητάει από τον barman σαμπάνια γνωστότατης μάρκας αξίας 1.000 ευρώ!

Ο ίδιος, πάντως, έδειξε να περνάει μοναδικά, αφού φεύγοντας όχι μόνο ξέχασε το δώρο για την αγαπημένη του Τατιάνα δύο παρεό και ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο που είχε αγοράσει από κοσμηματοπωλείο του νησιού, αλλά και άφησε φιλοδώρημα 300 ευρώ στον d.j. του μαγαζιού!

Ο Νικόλαος και η αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ βρίσκονται εδώ και ενάμιση μήνα στη χώρα μας, αφού έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους από την Πάτμο, ενώ στις αρχές Αυγούστου είχαν συνοδέψει και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, που σάλπαρε με την «Αφροέσσα» από τον Πειραιά για το Πόρτο Χέλι. Δ.Μ.