Δελτίο; ως εδώ!

10.09.2007
Και να το που μας βγήκε πάλι ! Η... ασθένεια της Έλλης που δεν της επέτρεψε να βγει στο δελτίο τις τελευταίες μέρες αποδείχθηκε... διπλωματικού τύπου.

Aπό τον Δημήτρη Μαυρίδη


Και να το που μας βγήκε πάλι ! Η... ασθένεια της Έλλης που δεν της επέτρεψε να βγει στο δελτίο τις τελευταίες μέρες αποδείχθηκε... διπλωματικού τύπου. Οι σχέσεις των δύο κυριών του Αlpha, όπως αποδείχθηκε, δεν άντεξαν ούτε ένα μήνα. Έτσι, το νέο σκηνικό ειδήσεων στο κανάλι της Κάντζας περιλαμβάνει μία μόνο παρουσία να την πούμε και πιο ενισχυμένη; αυτή της Μάρας Ζαχαρέα.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή που απαίτησε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο δελτίο είναι η ίδια η Μάρα. Το ενδιαφέρον έίναι ότι το κανάλι το δέχτηκε. Τώρα γιατί και πώς θα φανεί στην πορεία. Πάντως, η Έλλη Στάη έπειτα από μια σύντομη ασθένεια πέρασε μόνο στον ενημερωτικό τομέα, στην εκπομπή της, αφήνοντας την πρωτοκαθεδρία των ειδήσεων στη Μάρα.

Αν αναρωτιέστε για πόσο θα μείνει η Έλλη και στην εκπομπή της, μάλλον θα μείνετε με την απορία, γιατί η κατάσταση είναι τόσο ρευστή, που αλλάζει από μέρα σε μέρα. Έτσι, αν σε ένα μήνα την δούμε κάπου αλλού ή πουθενά, μην εκπλαγείτε. Πάμε τώρα στη Μάρα. Εδώ πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ένα σενάριο, πάντως, που «φοριέται» πολύ είναι ότι η Ζαχαρέα καλλιεργεί το έδαφος για την επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Alpha. Αλλά μέχρι να αποφασιστεί και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη φετινή σεζόν στο κανάλι όλα τα περίεργα μπορεί να συμβούν, ακόμα και να δούμε την Έλλη στη σκηνή του θεάτρου. Και ιδού τι εννοούμε... Το τηλέφωνο της ιδιαιτέρας της Έλλης Στάη χτυπούσε επίμονα την περασμένη εβδομάδα. Όταν εκείνη απάντησε, διαπίστωσε ότι στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας, που της ζήτησε να μιλήσει απευθείας με την κ. Στάη.

Όταν λοιπόν εκείνη του απάντησε, της έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, να κάνει ό,τι και στην πραγματικότητα, δηλαδή την επιτυχημένη anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που θα μεταδίδει τις εξελίξεις μιας υπόθεσης «θρίλερ» που εκτυλίσσεται στη διάρκεια του θεατρικού έργου «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», όπως προϋποθέτει το σενάριο.

Πρόκειται για ένα ρόλο guest που δεν έχει μεγάλη διάρκεια, ωστόσο είναι καθοριστικός και συμβάλλει στην εξέλιξη του έργου. Η γνωστή δημοσιογράφος δηλαδή θα εμφανίζεται σε αρκετά βίντεο μέσω μιας πλάσμα οθόνης κατά τη διάρκεια της παράστασης σε πολύ σημαντικά σημεία κορύφωσης της ιστορίας. Επειδή όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο για την Έλλη, αφού έχει πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, οι φήμες λένε ότι οι υπεύθυνοι της παράστασης μελετούν και μια εναλλακτική λύση στην περίπτωση που αρνηθεί. Ακούγεται λοιπόν έντονα πως αν απαντήσει αρνητικά, θα στραφούν στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία άλλωστε έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο και έχει το δικό της πιστό κοινό, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ και τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.