Ο Στέφανος είναι στο πλευρό μου

13.09.2007
Αισιόδοξη για το μέλλον δηλώνει στο ΛΟΙΠΟΝ η Βικτόρια Καϊματζόγλου μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της και το χωρισμό της από τον Στέφανο Κορκολή. Μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημά της και παραδέχεται ότι ο πρώην σύζυγός της στέκεται στο πλευρό της.

Aπό τη Βίκυ Διαμάντη

Αν και η Βικτόρια φέτος το καλοκαίρι πέρασε δύσκολες στιγμές τόσο στα προσωπικά της όσο και στην υγεία της, φαίνεται ότι δεν χάνει το κέφι της και συνεχίζει με αισιοδοξία τη ζωή της. Μάλιστα, έχει ήδη επιστρέψει στο χώρο του μόντελινγκ και έχει κλείσει σημαντικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα κάνει σχέδια για το μέλλον της. «Είμαι μια χαρά. Όλα είναι εντάξει», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, χωρίς να κάνει περισσότερα σχόλια. Απάντηση όμως έδωσε και για το μόντελινγκ, όπου όπως δείχνουν τα πράγματα έχει επιστρέψει δριμύτερη. «Έχω ήδη επιστρέψει στο μόντελινγκ και μάλιστα έχω ξεκινήσει κάποιες συνεργασίες που βοηθούν πολύ τη δουλειά μου. Αυτήν τη στιγμή συνεργάζομαι κυρίως με τον Μιχάλη Ασλάνη, ενώ μελλοντικά σκέφτομαι να συνεργαστώ και με άλλους σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές», μας είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ζωή της έχει βρει πλέον το ρυθμό της και συνεχίζεται χωρίς εντάσεις και προβλήματα.

Όπως ήταν φυσικό, στη συνέχεια της κουβέντας μας τη ρωτήσαμε και για τον Στέφανο Κορκολή, με τον οποίο μπορεί να βρίσκονται μεν στη διαδικασία του διαζυγίου, ωστόσο όλα δείχνουν ότι εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού έζησαν μαζί τόσα χρόνια. «Ο Στέφανος εννοείται ότι επικοινώνησε μαζί μου όταν έμαθε για την περιπέτεια της υγείας μου».

«Σας συμπαραστάθηκε;» επιμείναμε.

«Είναι στο πλευρό μου πάντα», μας είπε για τον πρώην σύζυγό της, ενώ, όταν αναφερόταν σε εκείνον, μιλούσε με τρυφερότητα. Όπως είναι γνωστό, η Βικτόρια τον Αύγουστο βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Ρόδο για να κάνει διακοπές παρέα με φιλική παρέα. Ένα μεσημέρι λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο βρισκόταν σε γνωστή παραλία της Ρόδου και χαιρόταν τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα μεταξύ άλλων και με τον Νίνο, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα με το τζετ σκι

Κάποια στιγμή όμως η κοπέλα έπεσε από το τζετ σκι, ο Νίνο δεν το αντιλήφθηκε άμεσα και πατώντας το γκάζι χτύπησε τη Βικτόρια, η οποία χρειάστηκε άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκριναν κρίσιμη την κατάστασή της και της έκαναν αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο. Δίπλα της βρισκόταν και ο Νίνο, ο οποίος ήταν αρκετά καταβεβλημένος έπειτα από όσα συνέβησαν. Πράγματι, η Βικτόρια χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ καθημερινά οι φίλοι της αλλά και τα συγγενικά της πρόσωπα βρίσκονταν στο πλευρό της για να τη στηρίζουν και να τη βοηθούν σε ό,τι χρειαζόταν.