«Υιοθετεί» παιδιά-θύματα πυρκαγιών!

10.09.2007
Οσοι είδαν από το τέλος της περασμένης εβδομάδας το τρέιλερ που διαφήμιζε την εκπομπή «Με αγάπη», την οποία θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρί Κυριακού, σίγουρα θα διαπίστωσαν το μήνυμα που ήθελε να περάσει.

Οσοι είδαν από το τέλος της περασμένης εβδομάδας το τρέιλερ που διαφήμιζε την εκπομπή «Με αγάπη», την οποία θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρί Κυριακού, σίγουρα θα διαπίστωσαν το μήνυμα που ήθελε να περάσει. Πάντως, εμείς σας λέμε ότι δεν είναι τυχαίες οι εικόνες των καμένων δασών που επιλέχθηκαν, μιας και με τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά που επλήγησαν από τις φωτιές θα ασχοληθούν τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, η τραγική κατάσταση με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν αδιάφορη την οικογένεια Κυριακού, που έχει δείξει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη της και τη διάθεση προσφοράς στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Εξάλλου, και στον τελευταίο τηλεμαραθώνιο που έκανε το κανάλι του Αμαρουσίου με σλόγκαν «Γίνε μαζί μου παιδί» η Μαρί Κυριακού ήταν από τους πρωταγωνιστές της παρουσίασης της μαραθώνιας μετάδοσης.

Έτσι, ακούσαμε ότι τα πρώτα επεισόδια της κοινωνικής εκπομπής θα είναι αφιερωμένα στα παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, σκέφτονται να πραγματοποιήσουν και ταξίδια στις περιοχές της Πελοποννήσου που κάηκαν και η ίδια η παρουσιάστρια και σύζυγος του καναλάρχη Μίνωα Κυριακού να σταθεί τόσο με δώρα όσο και με οικονομική στήριξη στα παιδιά που είδαν την περιουσία των γονιών τους και το σπίτι τους να χάνονται μέσα στις φλόγες.

Το «Με αγάπη», που η πρεμιέρα του αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αίσθηση, αφού θα είναι και η πρώτη τηλεοπτική απόπειρα της κ. Κυριακού στην παρουσίαση δικής της εκπομπής. Δ.Μ.