Γιατί αναβάλλεται ο γάμος τους

28.08.2007
Οι φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια έδιναν κι έπαιρναν τον τελευταίο καιρό. «Παντρεύεται ο Παπαδημητρίου με τη Δάρρα» έλεγε ένα σενάριο και αίφνης διάφοροι έσπευσαν να κάνουν εικασίες και προβλέψεις, μιλώντας ακόμη και για το γάμο της χρονιάς αλλά και για την τελετή της απόλυτης χλιδής.

Δεν αποκλείεται βέβαια όπως ήθελαν οι φήμες να επρόκειτο να γίνει αυτός ο γάμος, αλλά είναι οριστική και αμετάκλητη πλέον η μικρή αναβολή που πήρε η διαδικασία επισημοποίησης της σχέσης του ζευγαριού. Για να σας προλάβουμε, σας λέμε ότι δεν χώρισαν και εξακολουθούν να είναι μαζί, «απλώς προς το παρόν έχουν επιλέξει να αφήσουν για λίγο τα προσωπικά τους σχέδια δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά τους», όπως μας αποκάλυψε πρόσωπο που κινείται στο πολύ στενό περιβάλλον τους.

Διακριτικοί και αντιστάρ, τόσο ο γνωστός συνθέτης όσο και η αγαπημένη του μούσα αρνούνται να δημοσιοποιούν τα προσωπικά τους.

Ο διευθυντής του τρίτου προγράμματος της ΕΡΑ και πετυχημένος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η αγαπημένη του τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα μπορεί ούτως ή άλλως να έχουν μπει εδώ και αρκετό καιρό στην τελική ευθεία που οδηγεί στο μυστήριο του γάμου, που αναμένεται κάποια στιγμή να τους ενώσει και τυπικά, αλλά προς το παρόν σενάριο με εκκλησία, παπά και κουμπάρο δεν ευσταθεί! Σημειώστε λοιπόν ότι ο γάμος του διάσημου και πολυσυζητημένου καλλιτεχνικού ζεύγους που ακούστηκε πως ήταν προγραμματισμένος να γίνει στην Αλεξάνδρεια στις 29 Σεπτεμβρίου έχει πάρει πλέον παράταση.

Όσο για τις προσκλήσεις, που υποτίθεται ότι ήταν ήδη έτοιμες και ανέγραφαν την είδηση μαζί με τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ουδέποτε υπήρξαν και ούτε είδαν το φως της δημοσιότητας. Είμαστε σε θέση μάλιστα ύστερα από συνομιλία μας με πολύ φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού να γνωρίζουμε πως τίποτα περί γάμου δεν ευσταθεί προς το παρόν, μιας και επαγγελματικοί κυρίως λόγοι επιβάλλουν στροφή της πορείας και των δύο.

Παρ όλα αυτά, ορισμένες λεπτομέρειες είναι ήδη γνωστές. Σημειώστε λοιπόν ότι το θεωρούμενο ως απόλυτο κοσμικό γεγονός για την καλή κοινωνία της Αθήνας, όταν τελικά πραγματοποιηθεί, θα φιλοξενηθεί στον τόπο καταγωγής του μέλλοντος γαμπρού κόντρα στην παλιά συνήθεια που «επιβάλλει» το μυστήριο να γίνεται συνήθως στο μέρος από το οποίο κατάγεται η νύφη.

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το σκηνικό της γιορτής και της χλιδής θα λάβει χώρα στο ανεπανάληπτο «Four Seasons» της Αιγύπτου.