Νοιάζεται για τις συναυλίες και όχι για την ομάδα;

29.08.2007
Με το μικρόφωνο στο χέρι διοίκηση δεν γίνεται...

Με το μικρόφωνο στο χέρι διοίκηση δεν γίνεται... Για ποιον «χτυπάει» η καμπάνα και ποιος κρατάει το σκοινί; Για τον Αντώνη Ρέμο ακούστηκαν τα σήμαντρα, με μερίδα οπαδών του Ηρακλή να έχει βάλει στο στόχαστρο το γνωστό τραγουδιστή και πρόεδρο πλέον της ομάδας ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης.

Πώς προέκυψαν τα σχόλια; Από τις επιλογές και τις κινήσεις του Ρέμου και κυρίως από την τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος είναι φίλος του τραγουδιστή από τις συνεργασίες τους στα νυχτερινά κέντρα, σε καίριο πόστο της ομάδας. Ο Μπέος είναι εκείνος που «κουμαντάρει» τον Ηρακλή τόσο στη διοίκηση όσο και στο μετεγγραφικό τομέα, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό, αν και αποδέχθηκαν την κατάσταση, καθώς «έτσι θέλει ο Αντώνης»

Όμως, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πρόσφατο επεισόδιο του στενού συνεργάτη του Ρέμου με τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο. Οι Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Βλάχος είχαν μια εντονότατη λογομαχία στο φουαγιέ γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ενώ εκείνο που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη οργή στους φίλους του Ηρακλή ήταν το γεγονός πως κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του στον ίδιο χώρο και ο Μάκης Ψωμιάδης με μερικούς εύσωμους φίλους του! Ο τελευταίος, βέβαια, υποστήριξε ότι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για διακοπές, αλλά αυτό δεν φαίνεται να καθησύχασε τους οπαδούς του Ηρακλή, που θεωρούν ότι η ομάδα τους «αμαυρώνεται» με τέτοιες καταστάσεις. Και φυσικά, θεωρούν πως βασικός υπεύθυνος για όλα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής, που, αν και «δηλωμένος» φανατικός οπαδός ττου Γηραιού, δεν έχει τον ενεργό ρόλο στα διοικητικά που περίμεναν.

«Νοιάζεται μόνο για το πώς θα πάνε οι συναυλίες του και όχι για την ομάδα», είναι ένα μόνο από τα σχόλια που ακούγονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στα στέκια των φίλων του Ηρακλή. Οι οπαδοί του Γηραιού έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μελετούν και το πρόγραμμα του γνωστού τραγουδιστή, καθώς ήθελαν να διαπιστώσουν εάν θα έδινε το «παρών» σε κάποιο από τα φιλικά της ομάδας! Ο Ρέμος, βέβαια, είχε δει το παιχνίδι με τη Βέροια πριν από μερικές εβδομάδες, παίζοντας μάλιστα και ρόλο «πυροσβέστη» όταν προκλήθηκαν μικροεπεισόδια στις εξέδρες. Όμως, από εκείνο το παιχνίδι και μετά τα πάντα δείχνουν διαφορετικά, με τις συναυλίες του να μην του επιτρέπουν να είναι κοντά στην ομάδα και να ενημερώνεται από τον Αχιλλέα Μπέο για το τι συμβαίνει στον Ηρακλή. Αυτή η κατάσταση όμως δεν ικανοποιεί τους οπαδούς, αφού, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Αντώνης Ρέμος, θεώρησαν ότι ο ίδιος θα κινούσε τα νήματα στα διοικητικά, όπως οι Νικολαϊδης και Ζαγοράκης σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα!