Ξέρουμε τι κάνατε στην Τζιά...

30.08.2007
Μπορεί η Μύκονος να κλέβει πάλι την παράσταση και τα φώτα της δημοσιότητας από τις αφίξεις μεγάλων αστέρων της ημεδαπής, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα η Τζια αποδείχθηκε το αουτσάιντερ στις επιλογές των ανθρώπων της showbiz! Γιατί τα «έσπασε» η Γωγώ Μαστροκώστα, πού εθεάθησαν ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Μελίνα Ασλάνογλου και γιατί η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι μελαγχολική;

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΣΣΑ
Λίγο πριν από τη μεγάλη μετεγγραφή

Μπορεί στις αρχές Αυγούστου η οικογένεια Φύσσα να παραθέριζε στην Ψαρρού και στα Ματογιάννια της Μυκόνου, ωστόσο κάθε καλοκαίρι φυλάνε σαν κερασάκι στην τούρτα των διακοπών τους τη γενέτειρα της Χριστίνας Φύσσα, την Τζια.

Ο περιζήτητος άσος των γηπέδων είναι λογικό ότι δεν θα περνούσε απαρατήρητος. Κάθε πρωί έκανε τζόκινγκ στον παραλιακό δρόμο στο Γιαλισκάρι, το μεσημέρι βουτιές στα «Άστρα», ενώ το βράδυ παρέα με την όμορφη Χριστίνα πήγαιναν για ποτό στο «Βινύλιο». Βέβαια, η αδυναμία του Τάκη και της Χριστίνας είναι η μόλις ενός έτους μονάκριβη κορούλα τους, η Ραφαέλα. Τα μπάνια, οι βόλτες και τα παιχνίδια με τις πάπιες έξω από το αγαπημένο τους εστιατόριο «Η στροφή του Μίμη» ήταν δικαιολογημένα αποκλειστικά αφιερωμένα στη μικρή δεσποινίδα Φύσσα. Ενδιαφέρον βέβαια για τους φανατικούς της στρογγυλής θεάς είχε η επόμενη επαγγελματική κίνηση του Τάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε δύο μέρες πριν από τον δεκαπενταύγουστο και έτσι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ
Τα σπασε κι έφυγε!

Ότι τους τελευταίους μήνες η «θεά» Γωγώ έχει αφήσει το χώρο της τηλεόρασης για χάρη της πίστας είναι γνωστό. Εκείνο όμως που δεν ξέρετε είναι το «παρασκήνιο» της τελευταίας εμφάνισής της σε πρώην στάβλο-νυν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Τζιας!

Πριν από μια εβδομάδα το μικρό νησί των Κυκλάδων ζούσε στους ρυθμούς μιας μεγάλης άφιξης... Εκατοντάδες αφίσες προανήγγειλαν το μοναδικό live της Γωγώς Μαστροκώστα και του Θηρίου. Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην επαρχία και στα νησιά η Γωγώ εμφανίστηκε στο σκυλάδικο «Τα παιδία παίζει». Οι αφίσες που την έδειχναν να ποζάρει φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι έδιναν έμφαση στο γεγονός ότι θα ερμήνευε ζωντανά τα τραγούδια. Η διαφήμιση φαίνεται ότι πέτυχε, αφού τη μεγάλη βραδιά στο μαγαζί δεν έπεφτε καρφίτσα! Για να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου μάλιστα, η Γωγώ εμφανίστηκε στις 3.30 τα ξημερώματα με σούπερ αποκαλυπτικό σορτσάκι. Και τότε ως διά μαγείας εξαφανίστηκαν οι μουσικοί κάνοντάς μας να απορήσουμε ποιος θα έπαιζε μουσική για τη Γωγώ

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και οι θαμώνες διαπίστωσαν ότι όλη τη βραδιά θα άκουγαν playback. Υπήρχε μάλιστα ένα ηχοσύστημα δίπλα στην ξύλινη πέργκολα-αυτοσχέδια πίστα και ένας άνθρωπος που ήταν επιφορτισμένος με το καθήκον να βάζει τα επιλεγμένα τραγούδια τη σωστή στιγμή. τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως περίμεναν οι υπεύθυνοι Κάτι οι διακοπές των τραγουδιών τη στιγμή που η Γωγώ έβγαζε τις κορόνες, κάτι τα συνεχή προβλήματα ήχου, την έκαναν πυρ και μανία, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει. Η όλη της εμφάνιση κράτησε μόλις δέκα λεπτά και, όπως ψιθυρίζεται, τα χρήματα που πήρε αγγίζουν τα 6.000 ευρώ! Αξίζει να πούμε ότι στα πρώτα τραπέζια βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος αποχώρησε λίγα λεπτά πριν βγει στην πίστα η ξανθιά σεξοβόμβα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μπορεί οι κακές γλώσσες να τους θέλουν πότε μαζί και πότε χώρια, η αλήθεια όμως είναι ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος και η αγαπημένη του Μελίνα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και πέρασαν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο νησί της Τζιας.

Οι υποχρεώσεις και των δύο, άλλωστε, δεν τους επέτρεψαν να αποδράσουν για πολλές ημέρες από το κλεινόν άστυ. Ο Κώστας ετοιμάζεται να παίξει σε κάποια από τα επεισόδια του «Κόκκινου δωματίου», αλλά και να συμμετάσχει στο νέο θεατρικό του Αλέξανδρου Ρήγα με την Κάτια Δανδουλάκη. Η Μελίνα μετά τις θετικότατες εντυπώσεις που άφησε από τη συμμετοχή της στη «Βέρα στο δεξί» ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha «Ζωή ξανά». Μια μικρή διακοπή, όμως, από τα γυρίσματα της επέτρεψε να φύγει μαζί με τον αγαπημένο της Κώστα στην Τζια, αποδεχόμενοι την πρόταση της ηθοποιού Χριστίνας Θεοδωροπούλου και του συζύγου της, δημοσιογράφου Παναγιώτη Παναγιώτου.

Δύο μέρες ήταν αρκετές για να ξεκουραστεί το αγαπημένο ζευγάρι και να ζήσει τον έρωτά του ξέγνοιαστα. Σε γνωστό μάλιστα εστιατόριο του νησιού οι θαμώνες τους είδαν να τρώνε από το ίδιο πιάτο! Λέτε προσεχώς να επισημοποιήσουν τη σχέση τους;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ - ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Γιατί χωριστά διακοπές;

Ομολογουμένως αυτό το ζευγάρι μας έχει μπερδέψει πολύ. Τη στιγμή που όλοι αναρωτιούνται αν είναι ή δεν είναι πια ζευγάρι, εκείνοι κάνουν διακοπές και μαζί και χώρια, χωρίς να αποκαλύπτουν σε ποια φάση είναι η σχέση τους

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot ζευγάρια του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για τον Αντώνη Καλογρίδη και την Εβελίνα Παπαντωνίου, που οι κουτσομπόληδες της showbiz τους θέλουν τον τελευταίο καιρό να περνάνε κρίση στη σχέση τους. Οι φήμες μάλιστα αναζωπυρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν είδαμε τον Αντώνη να κάνει βουτιές στο beach bar «Τ άστρα» παρέα με τρεις κολλητούς του και την αγαπημένη του αδελφή Νατάσα Καλογρίδη. Πού ήταν η Εβελίνα; Με φιλική συντροφιά στην Τζια βρισκόταν και η μελαχρινή καλλονή, όπου χαιρόταν τον ήλιο και τη θάλασσα!