Ξεκούραση στην Κρήτη

24.08.2007
Η μεγάλη ώρα για το καθιερωμένο, πλέον, κοσμικό πάρτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο πλησιάζει, με το γνωστό σχεδιαστή μόδας να αναμένεται να καταπλήξει και πάλι όλους τους προσκεκλημένους του.

Η μεγάλη ώρα για το καθιερωμένο, πλέον, κοσμικό πάρτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο πλησιάζει, με το γνωστό σχεδιαστή μόδας να αναμένεται να καταπλήξει και πάλι όλους τους προσκεκλημένους του. Πριν δώσει όμως το έναυσμα της έναρξης του πάρτι του (σ.σ.: το οποίο όπως φημολογείται θα έχει ως θέμα τα καρπούζια) ο διάσημος μόδιστρος φρόντισε να δώσει στον εαυτό του τις αναγκαίες ανάσες δροσιάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς, λοιπόν, άφησε για λίγο το μυκονιάτικο αέρα και μαζί με την πολύ καλή του φίλη Νατάσα Λιακουνάκου κατηφόρισαν προς την Κρήτη. Προορισμός τους ήταν το Λουτρό, το γραφικό ψαροχώρι στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, το οποίο δεν έχει «χαλάσει» ακόμη από το μαζικό τουρισμό. Εκεί, λοιπόν, στο Λουτρό, κοντά στη Χώρα Σφακίων, οι δύο πολύ καλοί φίλοι επέλεξαν να κάνουν τις βουτιές τους. Απόλαυσαν τα ζεστά νερά, την ηρεμία που προσφέρει η περιοχή και τεμπέλιασαν με την ψυχή τους ενδείκνυται, άλλωστε, αυτού του είδους η χαλαρή «διασκέδαση» πριν ετοιμάσουν εκ νέου βαλίτσες για την επιστροφή τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Ο Λάκης Γαβαλάς «φόρτισε» για τα καλά τις μπαταρίες του, κάτι που είχε ανάγκη, και τώρα πλέον βάζει πλώρη για να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο το πάρτι του, που αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς στην κοσμική ζωή της χώρας.