Η πρώτη κυρία των ειδήσεων & το μυστικό της

27.08.2007
Με πρωτιά έκλεισε τη σεζόν η Όλγα Τρέμη, με πρωτιά ξεκίνησε την καινούργια. Τι κι αν στο πλευρό της δεν ήταν η Έλλη Στάη, που πήγε απέναντι, στον Alpha, με τη Μάρα Ζαχαρέα!

Το κοινό έφερε ξανά στην κορυφή των μετρήσεων της AGB το Mega, που εφαρμόζει την παλιά καλή συνταγή χαρίζοντάς του για άλλη μια φορά τη νίκη.

Έμφαση στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση έδωσε και πάλι ο μαέστρος του κεντρικού δελτίου του μεγάλου καναλιού και της Διεύθυνσης Ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Ο θρίαμβος του Mega ξεκίνησε από την Πέμπτη, ημέρα που έκαναν πρόωρη πρεμιέρα τα δελτία ενόψει εκλογών, δείχνοντας τη δυναμική του στον ενημερωτικό τομέα.

Απαστράπτουσα και αεράτη, η πρώτη κυρία του δελτίου «έπαιξε σόλο» και κέρδισε κοινό και εντυπώσεις στο ξεκίνημά της την Παρασκευή, ενώ οι κυρίες του Alpha Έλλη Στάη και Μάρα Ζαχαρέα ήρθαν τέταρτες.

Την προηγούμενη μέρα το δίδυμο, που κονταροχτυπήθηκε με τον Νίκο Στραβελάκη στο Mega και τη Γιώτα Μιχαλοπούλου στον ΑΝΤ1, ήρθε τρίτο, με το δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου να χτυπάει δεύτερη θέση.

Τη Δευτέρα, τώρα, Στάη και Ζαχαρέα τερμάτισαν δεύτερες ρίχνοντας τον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην τρίτη θέση. Το γεγονός ότι η Όλγα Τρέμη έχει πάρει στα χέρια της τα ηνία της παρουσίασης παράλληλα με τη σημαντική παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη στο πλευρό της ως κεντρικού σχολιαστή που δίνει τον τόνο έχουν δώσει φτερά στην ομάδα, που πρέπει να αγωνιστεί σκληρά για να κρατήσει ψηλά τον πήχη, εκεί που η ίδια τον σήκωσε.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η λαμπερή εμφάνιση της κ. Τρέμη, που έχει ανανεώσει τόσο την γκαρνταρόμπα της όσο και το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, με αποτέλεσμα να αναζητούν όλοι το μυστικό της.

Μερικές επιπλέον ξανθές ανταύγειες φώτισαν τα μάτια και το πρόσωπό της, σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή του λευκού και άλλων χρωμάτων, που «γράφουν» στο γυαλί δίνοντάς της μια εικόνα που εντυπωσιάζει.

Πέμπτη 16 Αυγούστου

Σταθμός ΜΡΔ%
Μega 25
ΑΝΤ1 17
Αlpha 15,2
Αlter 15,1
Star 12,2

Παρασκευή 17 Αυγούστου

Μega 22,2
ΑΝΤ1 15,5
Star 15,2
Αlpha 14,7
Αlter 13,9

Δευτέρα 20 Αυγούστου

Μega 20,4
Αlpha 16,9
ΑΝΤ1 16,7
Star 15,5
Αlter 11,4