Έκανε και το γιο!

24.08.2007
Σίγουρα λίγοι ήταν εκείνοι που είδαν ένα μαύρο Cayenne να περνάει την πόρτα του μαιευτηρίου «Ιασώ» το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Σίγουρα λίγοι ήταν εκείνοι που είδαν ένα μαύρο Cayenne να περνάει την πόρτα του μαιευτηρίου «Ιασώ» το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Και αυτό γιατί τηρήθηκε κατά γράμμα το μυστικό σχέδιο της «χρυσής» αυτής άφιξης. Στο τιμόνι του τζιπ βρισκόταν ο Ντέμης Νικολαϊδης και μαζί του η σταρ και μέλλουσα μαμά Δέσποινα Βανδή και η κόρη τους Μελίνα. από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Στο μαιευτήριο ήταν όλα προγραμματισμένα εδώ κι έναν περίπου μήνα σχετικά με τις λεπτομέρειες της εισαγωγής της εγκυμονούσας Δέσποινας. Η σουίτα 814, μοναδική στο είδος της, αφού αποτελεί το πιο πολυτελές δωμάτιο του μαιευτηρίου, είχε «κλειστεί» εδώ και καιρό και η εισαγωγή ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου. Το δωμάτιο, που άνετα θυμίζει προεδρική σουίτα, βρίσκεται στον 8ο όροφο και διαθέτει σαλόνι, προθάλαμο, δύο κλίνες, plasma TV, δύο WC κι ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα. Χαρακτηριστικό του κλίματος και της προσπάθειας να μην υπάρξει δημοσιότητα είναι το γεγονός ότι η Δέσποινα εισήχθη στο μαιευτήριο με το όνομα Μαλέα. Ο γιατρός μαιευτήρας Αναστάσιος Γιατζόγλου ήταν από την αρχή στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας προκειμένου να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο γιος λοιπόν της οικογένειας Νικολαϊδη Γιώργος, όπως θα βαφτιστεί σε λίγους μήνες (σ.σ.: θα πάρει το όνομά του από τον πατέρα του Ντέμη), γεννήθηκε στις 5.37 το πρωί της Τρίτης και είναι Λέων με ωροσκόπο Λέοντα. Ζυγίζει 3.300 γραμμάρια, είναι πολύ νωρίς όμως για να πούμε με σιγουριά σε ποιον μοιάζει περισσότερο.

Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε φυσιολογικά και στην αίθουσα τοκετού ήταν παρών ο Ντέμης. Αξίζει να πούμε ότι το χαρμόσυνο γεγονός έμαθαν πρώτα τέσσερα πέντε μόνο άτομα-στενά οικογενειακά πρόσωπα και η μάνατζερ της Δέσποινας Κατερίνα Βούσιου. Με το που αντίκρισε το γιο της, η Δέσποινα ξέσπασε σε δάκρυα ευτυχίας, ενώ ο Ντέμης δεν μπορούσε κι εκείνος να κρύψει τη συγκίνησή του. Εκείνες τις πρώτες στιγμές στο πλευρό του ζευγαριού βρίσκονταν οι γονείς του Ντέμη, ενώ η μητέρα και τα αδέλφια της Δέσποινας έμαθαν τα ευχάριστα τηλεφωνικά.

Όπως μας είπαν άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά της, «δεν είχε καθόλου άγχος. Ήταν πιο χαλαρή και από την πρώτη φορά που απέκτησε τη μικρή Μελίνα».

Περιττό να πούμε ότι ολόκληρη η showbiz έστειλε λουλούδια στην τραγουδίστρια και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Βέβαια, ξεχωριστής σημασίας είναι το δώρο του ευτυχισμένου μπαμπά Ντέμη, που όπως μαθαίνουμε θα της το κάνει σε λίγες ημέρες και θα είναι διπλό, τόσο για τη γιορτή της Δέσποινας, αλλά και για το γιόκα που του χάρισε!

Η ευτυχής μαμά, όμως, μας έχει συνηθίσει και στο πόσο καλή επαγγελματίας είναι. Έτσι, αξίζει να πούμε ότι μόλις δέκα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της έχει ήδη προγραμματίσει να μπει στο στούντιο προκειμένου να ολοκληρώσει την ηχογράφηση του επόμενου της άλμπουμ με την υπογραφή βέβαια του Φοίβου. Για τη συγκεκριμένη δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, τόσο η Δέσποινα όσο και ο Φοίβος παλεύουν εδώ κι ένα χρόνο. Επίσης, η Δέσποινα δεν θα λείψει ούτε από τις πίστες, αφού από τις αρχές Δεκεμβρίου θα εμφανίζεται με τον Βασίλη Καρρά στο «Διογένη».