Πάντα στο πλευρό της Ρούλας

24.08.2007
Μπορεί η γνωστή παρουσιάστρια να διανύει μια δύσκολη φάση στη ζωή της μετρώντας συμμαχίες και απώλειες υπάρχει όμως ένας άνθρωπος από τα παλιά στον οποίο μπορεί να υπολογίζει. Για πρώτη φορά ο Στέφανο Σαρτίνι μιλάει ανοιχτά για το πως νιώθει σήμερα για τη Ρούλα Κορομηλά και πραγματικά μας εντυπωσιάζει λέγοντας τα καλύτερα. Όπως φαίνεται, είναι πάντα στο πλευρό της, αν και όποτε τον χρειαστεί!

Aπό τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ο χρόνος σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη γιατρειά. Μπορεί να επουλώσει πληγές και να μαλακώσει καρδιές, να απαλύνει διαφορές και να φέρει τη συμφιλίωση. Κάτι τέτοιο λοιπόν συμβαίνει και με τον Στέφανο Σαρτίνι, τον Ιταλό σκηνοθέτη που ζει και εργάζεται στη χώρα μας. Επικοινωνήσαμε μαζί του με αφορμή τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια και θέλοντας να διασταυρώσουμε τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με την πρώην αγαπημένη του Ρούλα Κορομηλά.

Τον πετύχαμε στις τελευταίες μέρες των διακοπών του στην πατρίδα του να «χορταίνει» όσο μπορεί περισσότερο τους συγγενείς του, τους οποίους βλέπει μόνο κάθε καλοκαίρι. Πάντα με καλή διάθεση, μας απάντησε χωρίς ενδοιασμό στα ερωτήματα που του θέσαμε.

Κύριε Σαρτίνι, πού σας πετυχαίνουμε;

«Βρίσκομαι στην πατρίδα μου, την Ιταλία. Σε λίγες όμως ημέρες θα είμαι και πάλι πίσω στην Ελλάδα για δουλειές».

Τι ακριβώς ετοιμάζετε;

«Ένα εβδομαδιαίο show, σε μεγάλο κανάλι».

Δεν θα μας πείτε καμιά λεπτομέρεια; Όπως ποιος ή ποια θα το παρουσιάζει;

«Δεν μπορώ να σας πω πολλά ακόμα, γιατί δεσμεύομαι. Αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι πως πρόκειται για άνδρα».

Καλά που το διευκρινίσατε, γιατί το μυαλό μας θα πήγαινε μέχρι και στη Ρούλα Κορομηλά, αφού ακούγεται έντονα πως ίσως επιστρέψει κι εκείνη στα shows.

«Όχι, δεν θα το παρουσιάζει η Ρούλα αυτό το show. Είναι άνδρας και μάλιστα πολύ γνωστός».

Δηλαδή, αν προέκυπτε να συνεργαστείτε και πάλι με την κ. Κορομηλά, θα λέγατε όχι;

«Το μόνο που θα πω για τη Ρούλα είναι πως θα είμαι στο πλευρό της οποιαδήποτε στιγμή κι αν με χρειαστεί».

Η γλυκιά αυτή δήλωση σε συνέχεια της διακριτικής παρουσίας του Σαρτίνι στην κηδεία του πατέρα της παρουσιάστριας είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους, αποδεικνύοντας περίτρανα τα λόγια του τραγουδιού της Άλκηστης Πρωτοψάλτη: «Αλήθεια, δεν χωρίζουν έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο!».