Πού ξενοκοιμάται ο Άστον Κούτσερ;

16.09.2010
Βούιξε ο τόπος τις τελευταίες μέρες με φήμες που θέλουν τον 32χρονο ηθοποιό να έχει απατήσει την αυτοκόλλητη -κατά τα άλλα- εδώ και πέντε χρόνια σύζυγό του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Βούιξε ο τόπος τις τελευταίες μέρες με φήμες που θέλουν τον 32χρονο ηθοποιό να έχει απατήσει την αυτοκόλλητη -κατά τα άλλα- εδώ και πέντε χρόνια σύζυγό του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Τις σχετικές πληροφορίες διέρρευσε στον Τύπο η πέτρα -όπως ισχυρίζεται η ίδια- του σκανδάλου, μια κοπέλα με το όνομα Μπρίτνεϊ Τζόουνς (Brittney Jones).

Όπως αποκαλύπτει η 20χρονη Μπρίτνεϊ, η γνωριμία της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έγινε ένα βράδυ που εκείνος είχε πάει για μπόουινγκ με την Ντέμι και την κόρη της, Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis).

Στη συνέχεια, η κοπέλα υποστηρίζει ότι τρεις μέρες αργότερα οι δυο τους έκαναν σεξ στον καναπέ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, τη στιγμή που η 47χρονη σύζυγός του έλειπε εκτός πόλης σε γυρίσματα.

"Κάναμε έρωτα στον καναπέ. Είναι υπέροχος εραστής, πολύ ευγενικός και γλυκός", ισχυρίστηκε η Τζόουνς, ενώ συμπλήρωσε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά δύο εβδομάδες αργότερα, όταν και ο Κούτσερ έβαλε τέλος στην ιστορία τους.

Βγαίνοντας στην αντεπίθεση, ο Άστον, δια στόματος του δικηγόρου του επιτίθεται στην ταμπλόιντ "Star", διαψεύδοντας τις φήμες.

"Η Star δημοσιεύει επανειλημμένα ψέματα για τον Άστον Κούτσερ, όπως και για πολλούς άλλους διάσημους. Η συγκεκριμένη δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που συμπεριφέρονται με τόσο απερίσκεπτο τρόπο", έγραφε η επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη ταμπλόιντ εφημερίδα "αποκάλυπτε" τέτοιου είδους βρωμοδουλειά του νεαρού ηθοποιού. Σε ανάλογο δημοσίευμα στην αρχή του μήνα είχε αντιδράσει ο ίδιος ο Κούτσερ γράφοντας στο Twitter του τα εξής: "Star, δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από την 'ελευθερία του τύπου' για να γράφεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας".

Στο σχόλιό του αυτό, μάλιστα, απάντησε και η κατά 15 χρόνια μεγαλύτερη -και πάντα αειθαλής- αγαπημένη του, γράφοντας: "Τα είπες τέλεια, αγάπη μου!".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα