Ο εφιάλτης της Βίκυς

08.08.2007
Με την παρουσία της στο «So you think you can dance» η Βίκυ Καγιά κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά να δώσει και μια νέα προοπτική στην καριέρα της. Ποιος όμως είναι ο λόγος που σκιάζει τη χαρά της επιτυχίας της; Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει το «μυστικό» που άλλαξε τη ζωή της!

Αδιαμφισβήτητα είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του ελληνικού μόντελινγκ. Γι αυτό και δικαιολογημένα κατέκτησε όχι μόνο τις ελληνικές πασαρέλες, αλλά και εκείνες του εξωτερικού. Μπορεί, ωστόσο, η καριέρα της να απογειώθηκε, ένα πρόβλημα υγείας όμως της δημιούργησε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και την ανάγκασε να αλλάξει πολλές από τις συνήθειές της. Συγκεκριμένα, η Βίκυ αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια ένα δερματικό πρόβλημα που προκλήθηκε από το μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να έχει αυξημένη ευαισθησία στην επιδερμίδα της. Ακολουθεί εδώ και λίγα χρόνια ειδική αγωγή και πάντα προσέχει λίγο παραπάνω όταν επιλέγει ποια καλλυντικά θα χρησιμοποιήσει στο πρόσωπό της.

Ένας από τους «εχθρούς» της επιδερμίδας της είναι και ο ήλιος.

Οι γιατροί άλλωστε συνιστούν να προσέχουμε πόση ώρα παραμένουμε στον ήλιο και να αποφεύγουμε την υπερέκθεση. Η Βίκυ, λοιπόν, έχει έναν ακόμη λόγο να προσέχει τον ήλιο, γι αυτό αποφεύγει να κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ φοράει πάντα καπέλο και αντιηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας, ώστε να μη δέχεται τις βλαβερές επιδράσεις του. Όπως μάλιστα έχει πει η ίδια κάποια στιγμή σχολιάζοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δέρμα της: «Ένα αντιηλιακό λάθος να βάλω, τελείωσε». Μόλις βγει από τη θάλασσα, φροντίζει να ξεπλένει το αλάτι από το σώμα και το πρόσωπό της, ενώ αμέσως βάζει τα απαραίτητα καλλυντικά. Όμως, ο φόβος της με το δέρμα της ύστερα από αυτά που έχει περάσει την κατατρέχει, γι αυτό και είναι πολύ προσεκτική σε κάθε της κίνηση, κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι της στη showbiz και κατανοούν απόλυτα την ανησυχία της. Ποιος είπε ότι και οι ωραίες δεν έχουν προβλήματα και πως η ομορφιά είναι εύκολη υπόθεση; Σ.Μ.