Ποιοι δεν πήγαν στη Μύκονο

06.08.2007
Από τη Σαντορίνη...Μια βόλτα κάνεις στο Αιγαίο και το Ιόνιο και τρακάρεις με celebrities. Σαντορίνη και Λευκάδα ήταν οι προορισμοί πολλών επωνύμων, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να απέχουν λίγο από τη Μύκονο και να δοκιμάσουν κάτι εναλλακτικό στις φετινές διακοπές τους. Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν, μιας και ο φακός του ΛΟΙΠΟΝ καραδοκούσε, μερικούς διάσημους που είχαν φέτος τη δυνατότητα να «αποδράσουν» για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους σε δύο από τα πιο αγαπημένα κοσμικά σημεία της Ελλάδας.

Η hot παρουσία Η Γωγώ Μαστροκώστα σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα πετάχτηκε μέχρι τη Σαντορίνη.

Εκεί εννοείται πως αμέσως σήμανε συναγερμός στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά τελικά άνθρακες ο θησαυρός για τους ονειροπόλους. Κι αυτό γιατί δεν ήταν μόνη στο νησί!

Πρωταθλητής στο beach volley
Μπορεί η ομάδα του να μη βλέπει πρωτάθλημα ούτε με κιάλια τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Γιάννης Γκούμας δεν το βάζει κάτω. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τις ώρες που η αγαπημένη του απολάμβανε τον ήλιο έβγαζε μάτια με τις επιδόσεις του στο beach volley στον Περίβολο, αφήνοντας υποσχέσεις ότι δεν αποκλείεται μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας να σκεφτεί να ασχοληθεί περαιτέρω με το δημοφιλές αυτό άθλημα.

Ψάχνει σπίτι στα Φηρά
Και ξαφνικά εκεί που περίμενε ο κόσμος να αγοράσει περιοδικά και αναψυκτικά εμφανίζεται ο Σαμουέλ Ετό. Ο ακριβοπληρωμένος σταρ της Μπαρτσελόνα μπορεί να ήταν στεναχωρημένος που η ομάδα του έχασε φέτος τα πάντα δίνοντας χώρο στην αιώνια αντίπαλο Ρεάλ, αλλά δεν το έδειχνε. Ήρεμος, χαμογελαστός, παρέα πάντα με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα, καθώς ήταν ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής που πέρασε φέτος από το Αιγαίο.

Ο έρωτας του Ετό με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα κρατάει χρόνια και δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με την απόκτηση μιας χλιδάτης έπαυλης στα Φηρά. Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κορυφαίος σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά.

Και ο Τραϊανός εδώ;
Κατά διαβολική σύμπτωση στο πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί εμφανίστηκε τις ίδιες ακριβώς ημέρες και ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας, ανέμελος μιας και η προετοιμασία με την ομάδα δεν είχε ξεκινήσει, απόλαυσε τη νυχτερινή ζωή και την καλή συντροφιά.

Πριβέ απόδραση με απρόοπτα
Ευκαιρία για χαλάρωση από το πρόγραμμα της Αθήνας βρήκε και ο Κώστας Σόμμερ κι έκανε «έφοδο» στο νησί. Στην αρχή μάλιστα έδειχνε άνετος, ήρεμος και ευδιάθετος, καθώς δεν είχε πολύ κόσμο γύρω του κι έτσι απολάμβανε τις βουτιές του. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν παρέα με φίλους του και χωρίς τη Βραζιλιάνα αγαπημένη του Ζενίλντα. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα «δυσκόλεψαν». Κάτι η παρέα του από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που τον είχαν καλέσει σε ένα τουρνουά, κάτι οι κυρίες που ζητούσαν απαιτητικά φωτογραφίες και αυτόγραφα, κάτι το ασφυκτικό πρέσινγκ από το γυναικείο πληθυσμό, ε... άνθρωπος είναι, δεν ήθελε και πολύ να νιώσει πιεσμένος. Φρόντισε, λοιπόν, να εξαφανιστεί μακριά από τους ενοχλητικούς φωτογραφικούς φακούς για να απολαύσει τις πριβέ διακοπές του στη Σαντορίνη.

Παιχνίδια με τη θάλασσα
Ο Γιώργος Αμανατίδης μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο και να ασχολείται πλέον με την προπονητική και τα αθλητικά τηλεοπτικά πάνελ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέχασε τι θα πει προσεκτική ζωή. Ακόμη και στις διακοπές του φροντίζει τη σιλουέτα του, καθώς δεν ξενυχτάει πολύ, δεν κάνει καταχρήσεις και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Άντε πού και πού να κάνει καμιά εξαίρεση αν πετύχει κάτι καλό στην κουζίνα του Σπύρου Καρυδά.

Ινκόγκνιτο έρωτας
Ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως, έκανε την έκπληξη καταφέρνοντας να περάσει όσο πιο απαρατήρητος γινόταν στη Σαντορίνη, που υπεραγαπά. Μπορεί να πήγε στο νησί με πολύ ενδιαφέρουσα παρέα, αλλά κανείς δεν κατάφερε να απαθανατίσει στιγμές του παρουσιαστή με την αγαπημένη του.

Μόνο με το φίλο του Νώντα Ζήρα, που έχει ξενοδοχείο στο νησί, κατάφεραν και τον φωτογράφισαν.

Ρομαντικές διακοπές
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με κατοίκους της Σαντορίνης, ενέδωσε και φέτος στον πειρασμό! Πέρασε μερικές μέρες στο νησί παρέα με τη Μαριλένα Παπαχριστοδούλου, με την οποία όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ δεν αρνήθηκαν να δοκιμάσουν και θαλασσινές λιχουδιές από την κουζίνα του σεφ Τάσου Μπαχαρίδη. Λέτε ο έρωτας να περνάει τελικά από το στομάχι;

Στη Λευκάδα
Κάποιοι άλλοι προτίμησαν το Ιόνιο και συγκεκριμένα τη Λευκάδα για την καλοκαιρινή τους απόδραση, δεν κατάφεραν όμως να «γλιτώσουν» από το φωτογραφικό μας φακό. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Στο πανέμορφο νησί του Ιονίου έκαναν την εμφάνισή τους Έλληνες και ξένοι λάτρεις της καλοπέρασης. Η Κέλλυ Κελεκίδου με τη χαρούμενη συντροφιά της έκανε τις διακοπές της για λίγες μέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου. Μαζί της ήταν και η Ορθούλα Παπαδάκου, που το είδε σαν μια καλή ευκαιρία να περάσει λίγες μέρες παρέα με τη φίλη της. Όλως τυχαίως, κάπου εκεί κοντά περιχαρής ήταν και ο Νίκος Κουρκούλης, που έδειχνε να απολαμβάνει το τοπίο αλλά και τις ομορφιές του νησιού σε ένα σύντομο ρεπό από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Λίγο πιο πέρα άλλη μια διάσημη παρέα, το συγκρότημα των Ρίμον. Πανευτυχείς για το χρυσό δίσκο που πήραν στην Ελλάδα και χαρούμενοι για τη συνεργασία τους με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι Γερμανοί σταρ της ποπ δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλειμμα στο Ιόνιο.