Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι...

08.08.2007
Τη ροκ πλευρά της θα μας αποκαλύψει φέτος το χειμώνα η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο θεατρικό έργο των Ρήγα - Αποστόλου. «Θα με δείτε πολύ ροκ», δήλωσε ενθουσιασμένη στο ΛΟΙΠΟΝ σχολιάζοντας το ρόλο της.

Από τη Σίσσυ Μενεγάτου

Φαντάζεστε την Κάτια Δανδουλάκη ως ροκ σταρ; Να παίζει, να χορεύει, να τραγουδάει και να μπλέκει επί σκηνής σε απίθανες κωμικές καταστάσεις; Εμείς που ξέρουμε ότι της αρέσει περισσότερο η κωμωδία και ας τη θέλουν σε δραματικούς ρόλους στην τηλεόραση στο θέατρο έχει κάνει σημαντικούς κωμικούς ρόλους μπορούμε να τη φανταστούμε. Πόσο μάλλον ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, που έγραψαν το «Μπουλβάρ για την Κάτια» (σ.σ.: προσωρινός τίτλος). Βέβαια, έκπληξη δεν θα είναι μόνο η μεταμόρφωση της Κάτιας, αλλά και η επιστροφή ενός καλλιτεχνικού διδύμου στο θεατρικό σανίδι. Έτσι, έπειτα από πολλά χρόνια θα δούμε και πάλι τον Γιώργο Μαρίνο και την Κατιάνα Μπαλανίκα να ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανατρεπτική μαύρη κωμωδία που από τον Οκτώβριο θα ανέβει στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και ανυπόμονη γι αυτήν τη δουλειά. Σε λίγες μέρες ξεκινούν πυρετωδώς οι πρόβες σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχει κάνει. «Θα με δείτε πολύ ροκ», αποκάλυψε η ίδια στο ΛΟΙΠΟΝ και συνέχισε: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό αυτό που ετοιμάζουμε. Γίνομαι ροκ. Όλη η άποψη της παράστασης είναι ροκ. Μια απίθανη, ανατρεπτική μαύρη κωμωδία που έγραψαν ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος την σκηνοθετεί κιόλας». Οι εκπλήξεις όμως της Κάτιας δεν σταματούν εδώ. Η ίδια μας αποκάλυψε ότι θα χορεύει και θα τραγουδάει, καθώς τη μουσική έχει αναλάβει ο «μάγος» του είδους Σταμάτης Κραουνάκης και ίσως να υπάρχει στη σκηνή ζωντανή μουσική με τη συνοδεία ενός πιάνου, ενώ συμπρωταγωνιστεί ο Κώστας Σπυρόπουλος.

«Την πολύ ροκ κατάσταση», όπως μας είπε η Κάτια Δανδουλάκη, συμπληρώνουν οι Γρηγόρης Σταμούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μάντυ Λάμπου σε ρόλους που ούτε καν φανταζόμαστε.

«Ένα μέρος από το καστ της Βέρας στο δεξί θα είναι μαζί μου», μας είπε με αγάπη για τους συναδέλφους της η αγαπημένη ηθοποιός, που δεν φοβάται για την τεράστια παραγωγή που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας τη χειμερινή σεζόν. Άλλωστε, τα θεατρικά και τα τηλεοπτικά στοιχήματα που έχει βάλει κατά καιρούς τα έχει κερδίσει. Εξάλλου, όπως λέει η ίδια: «Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δράμα ή κωμωδία, θα διάλεγα να παίξω στο δεύτερο». Και το διάλεξε. Ανατρεπτική μουσική κωμωδία, με πολλούς «άσους».